Ήθελα να σου κλέψω λίγες στιγμές..

 

Δεν άντεξα. Και ότι κορόιδευα έκανα. Δε χρειάστηκε πολύ μια αληθοφανή φωτο προφίλ και μια αλληλεπίδραση σε μια κοινή ομάδα. Και κάπως έτσι μετά από τρία χρόνια ξεκίνησα να σου μιλάω ξανά. Διστακτικά στην αρχή και με τύψεις μη νομίζεις. Απεχθάνομαι το ψέμα. Όμως η ανάγκη να σε νιώσω έτσι και έτσι, έκανε το εγώ ποτέ, σε και εγώ τα ίδια. Κρυμμένη έτσι, ξεκινάμε να μιλάμε.

Στα είπα όλα .Όλα. Για κάποιον που αγάπησα τότε. Για εκείνον τον έναν που δεν θέλησα ποτέ να ξεπεράσω. Για εκείνον που στοίχειωσε το σώμα μου σε μια αιώνια ανέραστη συνέχεια με κανέναν ικανό να μπορεί να με κάνει να νιώσω. Μου μίλησες με λόγια όμορφα. Μου είπες πως αφού εκείνος δεν σεβάστηκε το αγαπώ σου,είναι δικό του πρόβλημα. Εκείνος έχασε και όχι εγώ. Και διάβαζα τις γραμμές και σπάραζα στο κλάμα. Δεν ήξερες που μίλαγες. Και έλεγες πως αξίζω να δώσω την ευκαιρία σε άλλον να εκτιμήσει τα ανεκτίμητα μου. Δεν θέλω, ποτέ δεν ήθελα. Ούτε εσένα σε θέλω πίσω. Ξέρω πως το παρελθόν δεν γυρνά. Όμως η δική σου καλημέρα λείπει τόσα χρόνια. Με τα δικά σου χαζά γελάω μόνο. Αυτό το γέλιο που είπες πως φαντάζεσαι πως θα είναι. Συνέχισε μη σταματάς σου έλεγα και μας έβρισκε ξημέρωμα. Και εγώ χαιρόμουν με ένα ψέμα. Μα δεν με ένοιαζε. Ήθελα. Το ήθελα. Δεν θα το συνέχιζα ήξερα πότε θα τελείωνε.

Έφτιαξα καφέ, άναψα τσιγάρο και σου έγραψα καλημέρα. Μία ερώτηση έκανες μόνο. Δεν είσαι στη φώτο έτσι δεν είναι; Δεν άργησα.Όχι σου απάντησα και περίμενα το μπλοκάρισμα. Την αδιαφορία. Την απαξίωση. Αυτά που μου έδωσες και τότε. Έκανα λάθος. Απάντησες.Πως τα είχες καταλάβει όλα. Πως ότι είχε ειπωθεί ήταν πλαστό. Ψεύτικο και άπλα περίμενες πότε θα αποκαλυφθω. Δεν ήθελα, δεν περίμενα τίποτα. Αλήθεια. Λίγες στιγμές να σου κλέψω ήθελα.Μόνο αυτό. Πως δεν θύμωσες είπες γιατί δεν αξίζει να αντιδράσεις και πως πρέπει να σταματήσω να είμαι εκεί. Σε ένα γαμημένο παρελθόν. Χαρακτήρισες εσύ. Αυτά που διαβάζεις τόσες μέρες και που ευχόσουν να είχες είπες. Εσύ το χαρακτήρισες γαμημενο.. Δεν μετανιώνω όχι. Ήθελα. Ήθελα να το κάνω. Όπως και εσύ από ότι φάνηκε όμως. Είδες σου έδωσα ακόμα μια φορά την ευκαιρία να με τελειώσεις.Αν δεν είναι αυτό αγάπη, τότε τι είναι;

Ιωάννα Νικολαντωνάκη

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *