Αγάπα με

Τι σου ζητώ κι εγώ θα αναρωτιέσαι. Μα να μ’ αγαπήσεις. Μια στάλα ευτυχίας να νιώσω και εγώ, που τόσο λαχταρώ. Δύο χέρια τρυφερά γύρω μου να τυλιχθούν, να μου ζεστάνουν την καρδιά. Μια κουβέντα όλο μέλι να με ανεβάσει ψηλά. Ένα χάδι, να νιώσω πως ακόμη υπάρχω.

Αγάπα με, σου λέω. Δε ζητάω τίποτα λιγότερο. Το θέλω όλο το πακέτο αυτή τη φορά. Δίχως υποχωρήσεις.
Αγάπη, σχέση, αγκαλιές, φιλιά, βόλτες. Σπίτι, έξω, ταξίδια. Με κόσμο, με φίλους, μόνοι μας. Με την οικογένεια μας, με συγγενείς μας. Με τα όλα μας.

Με κούρασαν οι μισές σχέσεις. Εκείνες με τους κανόνες. Ώρα να τραβήξω προς αυτό που θέλω ειλικρινά. Έναν φανερό, αληθινό έρωτα. Δίχως να κρυβόμαστε, γιατί τάχα θα μας ζηλέψουν. Ευτυχώς, δεν πίστεψα ποτέ αυτές τις σαχλαμάρες. Δεν κρύβεται η αγάπη μάτια μου. Δεν κρύβεται σου λέω. Φωνάζει από μακριά. Μυρίζει ο έρωτας από χιλιόμετρα. Άκου το χτύπο της καρδιάς μου και αν πιστεύεις πως μπορεί να μπει σε καλούπια, γελιέσαι.

Αγάπα με δίχως όρους, με ανοιχτούς τους ορίζοντες. Τουλάχιστον για όσο τραβήξει, να το απολαύσουμε. Να το ζήσουμε. Δεν αξίζει η ζωή να την τυλίγεις με μισοσκισμένα υφάσματα. Ας τη γευτούμε με όσα μας φέρει.
Μαζί, αρκεί να μ’ αγαπάς.

Εύη Π. Γουργιώτη 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *