Μερικοί άντρες…

Μερικοί άντρες έχουν αυτό, το κάτι μαγικό. Το ραβδάκι του έρωτα. Που δε χρειάζεται να κάνουν πολλά για να είναι τόσο ερωτεύσιμοι. Πηγάζει από μέσα τους το αρσενικό. Έχουν εκείνο το βλέμμα, που όταν ανταμώσει το δικό μας, μας κόβεται η ανάσα. Κινούνται γύρω μας και ξεχνάμε τι εποχή έχουμε. Ένα χαμόγελο τους αρκεί, να νιώσουμε ένα ρίγος μέσα μας. Ο τρόπος που βαδίζουν, η ευγένεια της ομιλίας τους, ο σεβασμός που δείχνουν στους πάντες αρκούν για να μας καθηλώσουν.

Ένας τέτοιος άντρας είναι η αιτία που πολλά βράδια δεν έχει ύπνο μια γυναίκα. Που της έχει καρφωθεί στον εγκέφαλο της και δε λέει να φύγει από μέσα της. Είναι η αφορμή να χτυπάει η καρδιά της σαν τρελή, κάθε φορά που τον σκέφτεται. Είναι ο λόγος που μια γυναίκα δε σταματάει να μιλάει για εκείνον στις φίλες της.

Ένας άντρας, που θα τολμήσει εκείνη να του δώσει μια αφορμή για να την πλησιάσει. Για να τον γνωρίσει. Για να τον απολαύσει. Για να ζήσει μαζί του όλες εκείνες τις φαντασιώσεις που έπλαθε κάθε βράδυ ξαπλωμένη στο κρεβάτι της. Και αν στην πορεία την ερωτευτεί, θα έχει όσα θέλησε στη ζωή της. Εκείνον. Τον έναν και μοναδικό που της έκανε εκείνο το άτιμο το κλικ από την αρχή.

Μερικοί άντρες είναι από τη φύση τους ονειρεμένοι. Που δεν έχει να κάνει με το πόσο όμορφοι είναι, αλλά με τον τρόπο που έχουν και κερδίζουν τις εντυπώσεις. Είναι αρσενικά με Α κεφαλαίο. Και υπάρχουν γύρω μας. Αρκεί εμείς οι γυναίκες να έχουμε νου καθαρό για να τους δούμε.

Εύη Π. Γουργιώτη 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *