Όσο εσύ…

Όσο εσύ το παίζεις δύσκολη, κάποια άλλη θα πάρει τη θέση σου. Όσο εσύ ακολουθείς τις συμβουλές από τρίτους, πως με το φτύσιμο κολλάει ο άλλος, κάποια άλλη εισβάλλει στο ελεύθερο πεδίο και εισχωρεί στη ζωή του. Όσο εσύ του ψήνεις το ψάρι στα χείλη, κάποια άλλη του δίνει νερό να ξεδιψάσει.

Όσο εσύ δεν αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο, να του δείξεις πόσο τον θέλεις, κάποια άλλη του το δείχνει σαν χείμαρρος. Όσο εσύ του παίζεις παιχνιδάκια, με το ναι και το όχι, κάποια άλλη ξέρει τι θέλει ακριβώς και τον διεκδικεί.

Όσο εσύ περιμένεις να τρέχει συνεχώς από πίσω σου, εκείνος κουράζεται. Εκείνος ξενερώνει. Εκείνος μεγάλωσε πια για να καίγεται με την αδιαφορία. Εκείνος θέλει μια γυναίκα δίπλα του, να του δείχνει απόλυτο ενδιαφέρον. Εκείνος θέλει κάποια να του εκφράζει πόσο τον θέλει.

Εσύ κάθισε και κατάστρωσε σχέδια σχετικά με το πώς θα τον κάνεις να τρέχει από πίσω σου. Σου διαφεύγει κάτι όμως. Δε θέλει σχέδια ο έρωτας. Είναι ποτάμι ορμητικό. Που τα παίρνει όλα στο διάβα του. Τα θέλει όλα. Θέλει να είσαι εκεί. Δύο να κολυμπούν μέσα του, με όλη τους την ψυχή.

Όσο εσύ το παίζεις ιστορία, κάποια άλλη του γράφει καθημερινά πολλές σελίδες στη ζωή του.

Εύη Π. Γουργιώτη 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *