Ένα ραντεβού μαζί σου

Ξέρεις τι μου έλειψε; Ένα βράδυ να ετοιμαστώ με λεπτομέρεια. Να ντύσω το γυμνό κορμί μου με δαντέλα. Να φορέσω το αγαπημένο μου φόρεμα. Να βγάλω από το κουτί τις μαύρες μου γόβες. Να έχω τα μαλλιά μου κάτω, ανέμελα, το μακιγιάζ μου να έχει μια στάλα ερωτισμού. Το δε άρωμα μου να είναι μεθυστικό. Και αφού νιώσω πως είμαι ποθητή, θα βγω να σε συναντήσω.

Εσύ, καθισμένος σε ένα σκαμπό ενός μπαρ, θα κοιτάζεις συνεχώς προς την πόρτα με λαχτάρα. Εγώ από την άλλη, με γόνατα που τρέμουν, θα μπω μέσα. Οι ματιές μας θα καρφωθούν. Δε θα μας νοιάζει κανείς άλλος γύρω μας. Με αργό βήμα και στητό κορμί θα σε πλησιάσω.

“Καλώς την μου”, θα μου πεις. “Μάτια μου”, θα σου ψιθυρίσω, λίγο πριν τα χείλη μας συναντηθούν για ένα γρήγορο μα έντονο φιλί. Η μουσική θα παίζει τα αγαπημένα μας τραγούδια. Εσύ θα με προσέχεις, θα με φροντίζεις , θα με κάνεις να γελώ, να σκέφτομαι, να νιώθω απόλυτα ερωτευμένη. Και όταν τελειώσει η έξοδος μας, θα με πάρεις από το χέρι να φύγουμε.

Η βραδιά μας θα κλείσει με έρωτα. Ένα ραντεβού μαζί σου. Με εσένα που μου έκλεψες την καρδιά. Αυτό θα ήθελα απόψε. Σαν τον παλιό (κοντινό) καλό καιρό.

Εύη Π. Γουργιώτη 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *