Στα παιδιά μου

Στης αγκαλιάς μου τη ζεστασιά θα βρείτε αυτό που αναζητάτε. Θα είμαι εκεί, πάντα, να σας γιατρεύω τις πληγές. Θα τρέχουν δάκρυα από τα μάτια σας, θα σας τα στεγνώνω με φιλιά. Θα θέλετε να πείτε, να φωνάξετε, να ξεθυμάνετε, θα σας ακούω δίχως να σας ενοχλώ. Θα με βλέπετε σαν φύλακα άγγελό σας. Μα μόνο αυτό δε θα είμαι. Η μαμά σας θα είμαι, απλά. 

Στο γέλιο σας, θα χαίρομαι διπλά. Στις επιτυχίες σας, θα καμαρώνω στα κρυφά. Θα σας προσέχω σαν κάτι μοναδικό. Θα σας φροντίζω σαν κάτι ιδιαίτερο. Θα σας αγαπάω σαν κάτι πρωτόγνωρο. Θα είμαι δίπλα σας στις χαρές σας. Θα είμαι κοντά σας στις πληγές σας.

Υπόσχεση σας δίνω, πως δεν έχω σκοπό να πάω πουθενά. Θα είμαι παντού, όπου και να στρίψετε το βλέμμα σας. Θα είμαι γύρω σας, σε κάθε σας αναζήτηση. Θα είμαι το λιμάνι σας. Εκεί που θα βρίσκετε τη γαλήνη που θα χρειάζεστε.

Δε θέλω να σκέφτεστε τι ζητώ από εσάς. Αντάλλαγμα δε σηκώνει η αγάπη που σας έχω. Ό,τι νιώθω θα κάνω. Όλα θα κυλήσουν όπως πρέπει να γίνουν. Εσείς μόνο να θυμάστε, πως θα μ’ έχετε στη ζωή σας για πάντα. Βαριά κουβέντα, αλλά είστε η πνοή μου. Δεν αλλάζει με τίποτα αυτό. Γεννήθηκα για αυτό το σκοπό. Να σας χαρίσω ζωή.

Εύη Π. Γουργιώτη 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *