26 Ιουνίου 2024
Share

Ο λύκος

Ο δικός σου λύκος δε θα σε αφήσει ποτέ γιατί είσαι η πανσέληνός του!

Από παιδί γοητευόμουν από τη νύχτα. Ποτέ δεν τη φοβήθηκα, ποτέ της δε με τρόμαξε. Όλα της τα αγαπούσα και πάντα κρατούσαν το ενδιαφέρον μου.

Ακόμη και τώρα, κάθε μέρα περιμένω να έρθει η νύχτα να με τυλίξει με την ομορφιά της.
Νύχτα ήταν όταν σε γνώρισα και σε ερωτεύθηκε η καρδιά μου. Από εκείνη την πρώτη φορά τη στέλνω να σε βρει κάθε φορά που πέφτει το σκοτάδι.

Απόψε κοιτώ από το παράθυρό μου να ξεπροβάλλει μια πανέμορφη σελήνη. Ο ουρανός είναι κεντημένος με αστέρια που λάμπουν. Εγώ εδώ και εσύ μακριά μου κάνω, μία ευχή. Την ίδια κάθε βράδυ που περνάει.

Νύχτα μου, τώρα που ήρθες, στείλε το φεγγάρι και τα άστρα κοντά του. Όλοι να μάθουν πόσο η μορφή και η παρουσία σου στοιχειώνει το μυαλό μου.

Σαν την παρουσία ενός λύκου που τον αισθάνεσαι, καταλαβαίνεις την αύρα του. Η διαίσθησή σου είναι η επιβεβαίωση πως βρίσκεται κάπου εκεί, χωρίς να τον βλέπεις δίπλα σου. Ψάχνει για το ταίρι του μέσα στο σκοτάδι της νύχτας.
Το ένστικτό σου μιλάει στο νου σου και ψιθυρίζει λέξεις έρωτα και φράσεις αγάπης που θέλει να ακούσει η καρδιά σου.

Όταν κοιτάς τα μάτια μου θα βλέπεις ουρανούς με αστέρια.
Των ματιών σου η λάμψη να με τυφλώνει.
Των ματιών σου η λάμψη είναι αυτή που αντανακλά.

Από τα μάτια αρχίζουν όλοι οι μεγάλοι έρωτες. Εκεί κρύβονται πάθη, πόθος, συναισθήματα και αλήθεια. Η δική μου υπόσχεση είναι για πάντα. Ο δικός σου λύκος δε θα σε αφήσει ποτέ γιατί είσαι η πανσέληνός του!

Στέλλα Παζάλου

About Stella Pazalou

Με λένε Στέλλα και μου αρέσει η γραφή. Μέσα από εκείνη μπορώ να ταξιδεύω μέσα σε συναισθήματα. Μου αρέσει ότι θρέφει την ψυχή μου και η αλήθεια των ανθρώπων. Διαβάζοντας με, θα με γνωρίσετε καλύτερα. Ελάτε να ταξιδέψουμε παρέα!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει