28 Ιουνίου 2024
Share

Έπεσες σαν ένας πύργος από τραπουλόχαρτα!

Ξέρεις τι κατάλαβα;

Κρίμα σε όλα αυτά που μου ξύπνησες, όμως δεν τα πίστευες…

Και αφού δεν τα πίστευες, τι στο καλό τα έλεγες;

Γιατί με γέμισες με κάλπικα όνειρα;

Γιατί μου έδωσες πλαστές υποσχέσεις;

Γιατί μου πούλησες έναν ψεύτικο έρωτα;

Τι ήθελες να αποδείξεις στο τέλος; Πόσο μάτσο άντρας είσαι και πως μπορείς να κυριαρχήσεις σε μία γυναίκα; Το χειρότερο όλων σε αυτό που ζω, δεν είναι τίποτε από όλα αυτά, που περνάω… Το χειρότερο είναι το ξενέρωμα. Θες να σου πω πώς νιώθω; Σαν να είχα μεθύσει βαριά, πίνοντας τόνους από δυνατά ξίδια. Ξαφνικά έχω συνέλθει με όλα τα συμπτώματα. Εκείνα που σκέφτεσαι λέγοντας ότι δε θα πιω ποτέ ξανά για όσο ζω. Πουλάς τα παραμύθια και τις ιστορίες σου σε όποια “γκόμενα” πέσει στο δρόμο σου. Έτσι δεν αποκαλείς τις γυναίκες με τα φιλαράκια σου;

Είσαι άψυχος, σαν νεκρός, δίχως ίχνος ντροπής και συναισθημάτων. Τα λόγια σου δίχως ουσία και άνευ αλήθειας. Πόσο ξενέρωμα… να καταρρεύσει ό,τι αισθανόμουν για εσένα. Πόσο θυμό και οργή για το πως με έπεισες να σε πιστέψω. Πώς έπεσες τόσο στα μάτια μου…  Κατάφερες ό,τι καλό είχα μέσα μου να το πονέσεις.

Κάποιες μάχες δε χρειάζονται ξίφος, αλλά ασπίδα. Στη δική μας μάχη εγώ είχα παραδώσει τα όπλα και έχασα στην άμυνα και στην επίθεση. Τον πόλεμο δε σκοπεύω να τον χάσω… Πώς κατάφερες όση αγάπη έτρεφα να την κάνεις αδιαφορία, μίσος και αηδία; Απορώ πώς μπόρεσα κάποτε να σε αγαπήσω… Και μη νομίζεις ότι μπορείς να γυρίσεις πίσω μετά από όλα αυτά. Άλλαξα και τίποτα πια δε θα σου χαριστεί.

Έπεσες σαν ένας πύργος από τραπουλόχαρτα!

Στέλλα Παζάλου

About Stella Pazalou

Με λένε Στέλλα και μου αρέσει η γραφή. Μέσα από εκείνη μπορώ να ταξιδεύω μέσα σε συναισθήματα. Μου αρέσει ότι θρέφει την ψυχή μου και η αλήθεια των ανθρώπων. Διαβάζοντας με, θα με γνωρίσετε καλύτερα. Ελάτε να ταξιδέψουμε παρέα!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει