30 Ιουνίου 2024
Share

Χρόνια Πολλά, αγάπη μου, και όσα χρόνια έρθουν θα μας βρουν παντού και πάντα μαζί…

Είσαι αυτός που είπε αλήθειες και έκανε πράξεις. Δεν έκρυψες αυτά που ένιωθες και μου έφερες την αλήθεια σου “γυμνή” μπροστά μου. Τα έχασα και πάγωσα χωρίς να ξέρω πώς να αντιδράσω και πώς να σε αντιμετωπίσω. Όταν ταξιδεύει η σκέψη σου, τη στέλνεις κοντά μου. Με ξεχώρισες μέσα στο πλήθος, είπες… γιατί είμαι ξεχωριστή! Είπες πολλά και πολλά άλλα, που τα διαισθάνθηκα. Και αφού μου είπες τα πάντα, το υστερόγραφό σου ήταν: “Αυτά νιώθω για εσένα και ήθελα να το ξέρεις… Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα κρύψει τα συναισθήματά του… Ποτέ δεν το έκανα!”

Η αλήθεια σου με τρόμαξε και ήθελα να το βάλω στα πόδια. Όμως τι θα κέρδιζα; Θα έχανα έναν ιδιαίτερο και μοναδικό άνθρωπο που δεν έχω συναντήσει μέσα στην πορεία της ζωής και του χρόνου μου. Γνωρίζουμε πολλούς ανθρώπους στο δρόμο μας, όμως οι περισσότεροι κρύβονται πίσω από τα λόγια και επαναλαμβάνονται στον κάθε περαστικό που βρίσκουν. Ίδια λόγια, ίδιες πράξεις, ίδιες συμπεριφορές. Κόλακες προς πάσα κατεύθυνση, αρκεί να κερδίσουν το κοινό στην παράστασή τους.

Ενώ εσύ, μόνο για εμένα… Η φωνή σου να γλυκαίνει όταν μιλάς μόνο σε εμένα. Τα μάτια σου να κοιτούν μόνο εμένα. Το χτυποκάρδι σου να είναι μόνο για εμένα. Όλα τα έκανες μόνο για εμένα και καμία άλλη.

Κάπως έτσι σε έβαλα μέσα στη ζωή μου και αποφάσισα να είσαι ο δικός μου μοναδικός και ιδιαίτερος άνθρωπος. Το δικό μου τελευταίο κομμάτι στο παζλ της ζωής μου.

Χρόνια Πολλά, αγάπη μου, και όσα χρόνια έρθουν θα μας βρουν πάντα και παντού μαζί…

Αυτή είναι η υπόσχεσή μου και τίποτε δε θα την αλλάξει…

Σ’ το ορκίζομαι!

Στέλλα Παζάλου

About Stella Pazalou

Με λένε Στέλλα και μου αρέσει η γραφή. Μέσα από εκείνη μπορώ να ταξιδεύω μέσα σε συναισθήματα. Μου αρέσει ότι θρέφει την ψυχή μου και η αλήθεια των ανθρώπων. Διαβάζοντας με, θα με γνωρίσετε καλύτερα. Ελάτε να ταξιδέψουμε παρέα!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει