Την καψούρα τη νιώθεις σαν να είσαι μέσα σε φωτιά

Την καψούρα τη νιώθεις σαν να είσαι μέσα σε φωτιά. Όλες οι αισθήσεις σου χτυπάνε κόκκινο. Όλα τα συναισθήματά σου έχουν πυρπολήσει καρδιά και μυαλό. Και όταν φτάσει στο μυαλό; Εκεί είναι τα δύσκολα… Άντε να το μαζέψεις το πράγμα. Γιατί αν σφηνωθεί εκεί, τότε τα υπόλοιπα είναι θέμα χρόνου. Δεν υπάρχουν αντιστάσεις και φράγματα και οι φραγμοί πέφτουν.

Ο έρωτας είναι ένα συναίσθημα που θα έρθει και θα κάνει τον κύκλο του. Η αγάπη είναι ένα συναίσθημα τρυφερό και ταυτόχρονα έχει μία αγνότητα. Η καψούρα όμως είναι φωτιά. Τόσο τεράστια που μπορεί να γίνει βασανιστική. Είναι το “Δε ζω, δεν αναπνέω μακριά από τον άλλο”. Είναι αυτό που σου μιλάνε και το μυαλό σου έχει πετάξει. Είναι εκεί που κοιτάς το τηλέφωνο και περιμένεις να χτυπήσει ή να έρθει το πολυπόθητο μήνυμα…

Όταν αυτό γίνει, τότε χαμογελάς λες και τον έχεις απέναντί σου. Χαϊδεύεις με το βλέμμα σου το πρόσωπό του σε κάθε εσοχή και καμπύλη. Φιλάς τα χείλη, τα μάτια και τα λακάκια στο μάγουλό του όταν χαμογελά. Αγγίζεις με την αναπνοή και την όσφρηση την ακριβή κολώνια που είναι η σφραγίδα του. Τη μυρίζεις και την ξαναμυρίζεις για να χορτάσεις το άρωμα που αναδύεται από τους πόρους του δέρματός του.

Όταν πια υπάρχει η οπτική επαφή, είναι εκεί που τα βλέμματα βγάζουν φλόγες που μπορεί να σας κάψουν ζωντανούς. Όσοι και αν υπάρχουν γύρω μέσα στο οπτικό σου πεδίο, για εσένα βρίσκεται μόνο το απόλυτο σύμβολο του πόθου σου. Αυτός είναι ο νικητής που κέρδισε καρδιά και μυαλό, γιατί ήξερε πώς να φτάσει εκεί. Τώρα όλα είναι ένας μονόδρομος χωρίς επιστροφή!

Στέλλα Παζάλου

About Stella Pazalou

Με λένε Στέλλα και μου αρέσει η γραφή. Μέσα από εκείνη μπορώ να ταξιδεύω μέσα σε συναισθήματα. Μου αρέσει ότι θρέφει την ψυχή μου και η αλήθεια των ανθρώπων. Διαβάζοντας με, θα με γνωρίσετε καλύτερα. Ελάτε να ταξιδέψουμε παρέα!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει