5 Ιουλίου 2024
Share

Μία δυνατή χημική ένωση!

Το χειρότερο μάθημά μου στο σχολείο ήταν η χημεία. Δε μου ήταν εύκολη η απομνημόνευση, ούτε έβρισκα ενδιαφέρον στα χημικά στοιχεία και τις χημικές ενώσεις.

Η ζωή όμως με πλήρωσε με ένα ακριβό αντίτιμο όταν γνωριστήκαμε. Η δική μας χημική αντίδραση ήταν σαν να με τιμωρούσε για τα χρόνια που πεισματικά αρνιόμουν να την αγαπήσω.

Αισθάνομαι, νιώθω, καίγομαι από επιθυμία. Αισθάνεσαι, νιώθεις, καίγεσαι από έρωτα.

Κανείς δεν κάνει το πρώτο βήμα, να προχωρήσει, να πει αυτό που θέλει. Το νιώθω, το βλέπω, το ίδιο κι εσύ. Έχουμε έρθει σε ένα αδιέξοδο γιατί υπάρχει ένας αδιόρατος φόβος μήπως κάτι δεν πάει καλά. Μήπως κάτι γίνει και αντί να ενώσουμε τις ζωές και τις δυνάμεις μας, έρθει ένα άδοξο τέλος, πριν καλά καλά γίνει η αρχή.

Όσο μένουμε εδώ να κοιταζόμαστε χωρίς να μοιραζόμαστε αυτή την αγάπη που καίει μέσα μας σαν ηφαίστειο, περιμένουμε να γίνει ένα θαύμα να νικήσουμε τους φόβους και τις συστολές μας.

Θέλω να δώσω και να πάρω.
Θέλεις να δώσεις και να πάρεις.

Να ζήσουμε όνειρα, επιθυμίες και ανάγκες που γίνονται ζητούμενα.
Το σίγουρο είναι ότι είμαστε ερωτευμένοι, ζωντανοί και διστακτικοί να βρούμε αυτό που μας τρομάζει για να δημιουργήσει μια δυνατή χημική ένωση.

Πάμε ένα βήμα τη φορά για να βρεθούμε στα μισά και να μη χαθεί άδοξα τόσος πόθος και πάθος. Πάμε να αφήσουμε στην άκρη τους νόμους και τους κανόνες…

Στέλλα Παζάλου

About Stella Pazalou

Με λένε Στέλλα και μου αρέσει η γραφή. Μέσα από εκείνη μπορώ να ταξιδεύω μέσα σε συναισθήματα. Μου αρέσει ότι θρέφει την ψυχή μου και η αλήθεια των ανθρώπων. Διαβάζοντας με, θα με γνωρίσετε καλύτερα. Ελάτε να ταξιδέψουμε παρέα!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει