13 Σεπτεμβρίου 2024
Share

Πόσα δεδομένα αναθεωρείς όταν ερωτεύεσαι;

Post Views: 13
Ήμουν σίγουρη και απόλυτη για ό,τι πίστευα για την αγάπη. Έγραφα και έλεγα πως δεν υπάρχει το άλλο μας μισό, αλλά είμαστε μόνο δύο ολοκληρωμένοι άνθρωποι που ενώνονται. Και ήρθε και έσκασε μπροστά μου ο ΕΡΩΤΑΣ!
Και εκεί άρχισα να νιώθω μισή κάθε φορά που τον αποχωριζόμουν. Είχα έλλειψη οξυγόνου. Δε με χωρούσε ο τόπος. Το βράδυ ο ύπνος μου έκανε φτερά. Και καθόμουν μέρες ατελείωτες με χτυποκάρδια προσμονής, μέχρι να τον ξαναδώ. Και όταν τον έβλεπα γινόμουν ξανά ολόκληρη. Γιατί; Γιατί τελικά το άλλο μου μισό είναι εκείνος. Εκείνος που δίνει χρώμα στη ζωή μου. Εκείνος που αναθεώρησε τα πάντα γύρω μου. Εκείνος που έγινε ο σύντροφος, ο εραστής, ο φίλος, ο συνοδοιπόρος μου.
Και ήμουν εκείνη που ήμουν κάθετη στις απόψεις μου. Ξέρετε, τις κλασσικές συμβουλές που δίνουν σε άρθρα περιοδικών ή ιστοσελίδων: “Πώς να κατακτήσεις την καρδιά του” κλπ.
Ευτυχώς η μόνη ειδικότητα που έχω είναι να ακούω την καρδιά μου πια. Και η καρδιά μου, μου ψιθυρίζει να κάνω ό,τι αισθάνομαι, να λέω ό,τι νιώθω γιατί στην τελική αν δεν είμαι ο εαυτός μου δίπλα του, πώς θα με γνωρίσει; Πώς θα δει ποια είμαι αληθινά;
Εμένα να αγαπήσει θέλω. Γι’ αυτό που είμαι. Και τι είμαι τελικά; Ένας ολόκληρος μεν άνθρωπος, που νιώθει δε μισός από την ημέρα που τον αγάπησε! Και αγάπησε εκείνον που κούμπωσε αρμονικά μαζί του.
Γουργιώτη Π. Εύη Ευδοξία 
Post Views: 13

About Εύη Π. Ευδοξία Γουργιώτη

Γεννημένη μια μέρα του Οκτώβρη στον παγωμένο Καναδά. Ίσως γι' αυτό έχω τη «μέντα» να λατρεύω τις θερμοκρασίες υπό του μηδενός. Μεγάλες μου αδυναμίες η βροχή και η θάλασσα. Αγαπώ τη γραφή και τα κείμενα μου δημιουργούνται από οτιδήποτε τραβάει την προσοχή μου ή από βιώματα ανθρώπων που συναντώ. Σίγουρα όμως υπάρχουν και κείμενα βγαλμένα από τη φαντασία μου. Ακούω πως η αληθινή αγάπη δεν υπάρχει, μα δε συμφωνώ. Για αυτό και γράφω συχνά για αυτή. Δηλώνω αθεράπευτα ερωτευμένη ακόμη και με το οξυγόνο που αναπνέω. Η ζωή είναι από μόνη της μια ευλογία. Και προσπαθώ να ζω όμορφα το κάθε της λεπτό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει