Το κεντρί του Σκορπιού, ένα παρεξηγημένο ζώδιο!

Να είστε σίγουροι πως προσπαθώντας να ρωτήσετε έναν άντρα που ανήκει στο ζώδιο του σκορπιού είναι σαν να έχεις απέναντι σου έναν άνθρωπο με καμπαρντίνα, μαύρα γυαλιά ηλίου και αντί να ρωτάς εσύ, νομίζεις πως εκείνος το κάνει και μάλιστα με τρόπο ανάκρισης..

Ένας σκορπιός λοιπόν εξηγεί γιατί είναι από τα πλέον παρεξηγημένα ζώδια και πως τελικά η τεράστια ανασφάλεια του είναι που το κάνει άτομο love to hate: Προτιμώ την μοναξιά μου, γιατί κανένας δεν μπορεί να καταλάβει τον τρόπο σκέψης μου, παρακολουθώ τους πάντες, ακόμα και όταν νομίζεις ότι ασχολούμαι με κάτι άλλο. Μπορώ να κάνω πολλά πράγματα ταυτόχρονα, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν θα είναι και το καλύτερο αποτέλεσμα. Άλλωστε η προσπάθεια μετράει. Βαριέμαι εύκολα και βαριέμαι πολύ. Μάθε να με έχεις σε εγρήγορση αλλιώς με έχασες. Σε θέλω πικάντικη και προκλητική αλλά μόνο για μένα. Όσο για τις επιδόσεις μου, εκεί δεν παίζομαι ( το ξέρεις οτι μου αρέσει να κοκορευομαι)

Αν βέβαια δεν έχω να προτιμήσω αναμεσά σε ένα λουκούλλειο γεύμα και σε μια βραδιά έντονου σεξ, εκεί διαλέγω το πρώτο αβλεπη ,εντάξει το σεξ μπορεί να περιμένει. Δεν ξέρω ποιος έβγαλε την φήμη του sex machine, οκ το χω αλλά αρκετές φορές άλλος έχει το όνομα και άλλος τη χάρη. Λες να φταίει που έχω ωροσκόπο στον Ταύρο; Γελάς; μου αρέσει να σε κάνω να γελάς και όσο σκοτεινός τύπος είμαι μπορώ να προσποιούμαι και να μη καταλαβαίνεις την μαυρίλα που έχω μέσα μου σε στιγμές.

Μισώ τα ψέμματα, γιατί τα περισσότερα εγώ τα έχω πει. Κακός δεν είμαι όμως. Σκυλί που γαυγίζει δεν δαγκώνει, εκτός και αν είσαι καλύτερος από εμένα, γιατί με το συμπάθιο πιο ανταγωνιστικό άνθρωπο από εμένα δεν θα βρεις. Έχω μάθει να λειτουργώ μόνος οπότε ίσως και να σου κάνω χάρη που μοιράζομαι πράγματα με εσένα. Μη περιμένεις πολλά, βασικά μη περιμένεις τίποτα, είναι το τώρα και ότι φέρει και μέχρι εκεί. Τα όνειρα και τα σχέδια είναι για τους άλλους, όχι για μένα

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *