Εκείνος ο άντρας που σου γράφει..

Διψά για την ομορφιά της αμοιβαιότητας στη σχέση και στον έρωτα σε ανθρώπινους ρόλους πια και όχι σε ρόλους κυνηγών και θηραμάτων.Αυτό αναζητούσε ανέκαθεν. Όμως… Ο άντρας αυτός που γράφει για σένα σε γραμμές που τις διαβάζουν και άλλοι, είναι εκείνος ο άντρας που κάποτε στάθηκε μπροστά σε μια γυναίκα. Γυμνός από εγωισμό και ντυμένος με αγάπη και αλήθεια. Εκείνος ο άντρας που τώρα ντύνει τα λόγια του με ασπρόμαυρες φωτογραφίες είναι γιατί προσπαθεί να ξαναβάλει το χρώμα του πάθους στη ζωή του.Βλέπεις εκείνος ο άντρας κάποτε ριγούσε και δάκρυζε όταν το σώμα του έμπαινε μέσα στο σώμα εκείνης. Για αυτόν σου μιλάω που δεν κρύβεται πίσω από τις λέξεις, δεν είναι δειλός. Όμως φοβάται.

Κάποτε με τη δύναμη της ψυχής του στάθηκε γιγαντώμένος μπροστά της και της είπε εγώ είμαι εδώ για σένα και κάθε μέρα ξεδίπλωνε και μια πτυχή του χαρακτήρα του που κάθε γυναίκα ονειρεύεται να έχει κοντά της.Και εκείνη τον έφερε στα γόνατα του,πληγωμένο και προδομένο.Έκανε το λάθος που της αναλογούσε στον έρωτα. Όμως αστην αυτή. Το έκαψε το χαρτί της. Για αυτόν τον άντρα λοιπόν που όταν είσαι με τις φίλες σου συζητάς αν είναι ένας ακόμα, θα σου απαντήσω εγώ. Είναι ο ΕΝΑΣ. Και αν τώρα σου μιλάει μέσα από γραπτά είναι γιατί το έχει ανάγκη. Σε έχει ανάγκη. Θέλει να σε κάνει να δεις. Να τον δεις. Μα ακόμα βλέπεις δεν έχει σταθεί στα πόδια του.Εκείνον τον άντρα λοιπόν πήγαινε να τον βρείς. Μην αργεις άλλο.Περιμένει.Εσένα.

Πήγαινε και δωσ του αυτό που του αξίζει και που η καρδιά του,του έκανε το χατήρι να ανοίξει για μια ακόμα, αλλά τελευταία φορά. Αγάπησε τον.Στο λέω εγώ, εκείνη η γυναίκα.

Ιωάννα Νικολαντωνάκη

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *