Γιατί ερωτευόμαστε πάντα τους μπερδεμένους;

Σήμερα κορίτσια μου αγαπημένα (να με συγχωρήσετε οι φίλοι άνδρες για την ξεχωριστή αναφορά στο ευαίσθητο φύλο, μα στην συνέχεια του άρθρου θα καταλάβετε γιατί επικεντρώνετε η προσφώνηση σε μας) θα αναφερθούμε σε ένα ιδιαίτερο ζήτημα που έχει ταλαιπωρήσει και έχει χιλιοαναλυθεί σε πολλές γυναικοπαρέες. Σίγουρα η κάθε μια από εμάς έχει γνωρίσει πολλούς ξεχωριστούς τύπους ανδρών. Άλλοτε έχει δημιουργήσει σχέση με αυτούς και άλλες φορές απλά τους έχει γνωρίσει χωρίς να γίνει κάτι περαιτέρω μαζί τους. Όλοι τους θα έχουν πάντοτε έναν ξεχωριστό χαρακτήρα με τα θετικά του και τα αρνητικά του, μα στο χέρι μας είναι για το αν θα εμπλακούμε μαζί τους. Κάποιοι θα μας συγκινήσουν, θα τους ερωτευτούμε, θα παθιαστούμε μαζί τους και άλλοι θα περάσουν από την ζωή μας αδιαφορώντας πλήρως για αυτούς. Αν όμως αναρωτηθούμε ειλικρινά οι περισσότερες από μας για το ποιοι κατά κόρον μας ελκύουν, θα καταλήξουμε υποσυνείδητα μα και συνειδητά στους «αλλού πατάω και αλλού βρίσκομαι»!

Ελάτε λοιπόν να το παραδεχτούμε, να το ομολογήσουμε και σε τελική ανάλυση να δούμε τι μας οδηγεί σε αυτούς. Μα να τους εξετάσουμε λίγο εκτενέστερα και να δούμε ποιοι είναι αυτοί εντέλει; Αυτά τα «παράξενα» αγόρια με το που θα τα συναντήσεις, θα αναγνωρίσεις στο βλέμμα και στις εκφράσεις τους κάτι το «ξεχωριστό». Ένα μυστήριο χαμόγελο, μια σφιχτή χειραψία για το χαίρω πολύ, λίγες σκόρπιες καμουφλαρισμένες πληροφορίες για αυτούς και τίποτα παραπάνω. Θα παρατηρήσεις πως το ματάκι τους θα παίζει δεξιά αριστερά στον χώρο, παρακολουθώντας και εξετάζοντας τον γυναικείο πληθυσμό του εκάστοτε περιβάλλοντος. Δεν θα είναι απαραίτητα οι «όμορφοι» του φύλου τους, μα θα είναι οι αρρενωποί και οι ακαταμάχητα γοητευτικοί. Αρχίζετε και αναγνωρίζεται ποιοι είναι εκείνοι έτσι δεν είναι;

Κατά πάσα πιθανότητα έχετε γνωρίσει κάποιους από αυτούς και η καρδούλα σας έχει βροντοχτυπήσει για χάρη τους. Όλες μας έχουμε αναρωτηθεί για το τι υπάρχει στο μυαλουδάκι τους. Έχουν αισθήματα; Τι ζητάνε από εμάς; Και γιατί στην τελική ρε παιδί μου 99% ερωτευόμαστε κάποιον από αυτούς;

Αρχικά αν μου επιτρέπετε θα μείνω πιστή στην άποψη μου πως ότι και να μας συμβεί λάθος ή σωστό θα είναι καθαρή ευθύνη των επιλογών μας. Έτσι λοιπόν κορίτσια μου γλυκά, θεωρώ πως η γυναίκα από την φύση της πάντα θα είναι λίγο πιο «ιδιαίτερη» και περίπλοκη από το δυνατό φύλο. Για εκείνους κακά τα ψέματα τα πράγματα είναι απλά, το τι πραγματικά θέλουν θα το δείξουν και θα το πουν ξεκάθαρα κι ας εθελοτυφλούμε εμείς από την πλευρά μας. Διότι αν γνωρίσουμε έναν άνθρωπο και εξαρχής είναι «φτερό στον άνεμο» και σήμερα εδώ και αύριο εκεί, δεν υπάρχει σχεδόν καμία πιθανότητα να αλλάξει. Αυτός ξέρει ποιος ακριβώς είναι και τι ζητά. Έτσι λυπάμαι που το λέω μα δεν μας φταίνε αυτοί, μα ότι εμάς μια «δύσκολη περίπτωση» άνδρα θα μας ιντριγκάρει πάντα περισσότερο. Ψέματα; Και εσείς οι ίδιες ξέρετε πως σπάνια θα προτιμήσουμε να έχουμε δίπλα μας ένα «καλό παιδί». Διότι μας αρέσει να πλησιάζουμε το δύσκολο και μας ελκύει απίστευτα η κατάκτηση του φαινομενικά άπιαστου. Λατρεύουμε όπως συνηθίζω να λέω «να παίζει ο άλλος μπάλα με το μυαλό μας», ως περισσότερο εγκεφαλικοί τύποι σε πλειοψηφία σε σχέση με τους άνδρες.

Έτσι την επόμενη φορά που θα συναντήσουμε έναν από αυτούς και τους επιλέξουμε ως «σημείο ενδιαφέροντος» μας, ας μην αναρωτηθούμε γιατί να τύχει σε μας πάλι ένας τέτοιος άνδρας. Μα για το αν τελικά θέλουμε κάποιον διαφορετικό. Κι αν η επιλογή μας γύρει προς την δεύτερη κατηγορία ανδρών στο χέρι μας είναι να την προσεγγίσουμε!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *