1 Αυγούστου 2019
Share

Θαρρώ πως είναι έρωτας

Θαρρώ πως είναι έρωτας. Ανάμεσα σε τόσα βλέμματα, το δικό σου ξεχωρίζει. Σε κοιτώ και χάνομαι. Το μυαλό σου, με ερεθίζει. Δεν μπορώ και δεν θέλω να σου αντισταθώ.
 
Η αγκαλιά σου, με ηρεμεί. Νιώθω γαλήνη και ασφάλεια. Ο τρόπος που με κοιτάς, με κάνει να χαμογελώ. Αισθάνομαι, περίεργα όμορφα. Έρωτας είναι, θαρρώ.
 
Σε απολαμβάνω και σε γεύομαι αργά. Οι στιγμές μαζί σου, έχουν ουσία. Ξεδιπλώνεις κομμάτια μου, κάθε φορά. Παραδίδω τα όπλα μου και αφήνομαι. Τολμάς και με διεκδικείς, με τον μοναδικό σου τρόπο.
 
Φοβάμαι, μα τολμώ και εγώ. Δεν ξέρω που θα καταλήξει, μα η ουσία βρίσκεται στην στιγμή και η μαγεία της είναι, όταν την βιώνουμε μαζί.

Catia Marjary

About Catia m.marjary

Αθεράπευτα ονειροπόλα, μα πεισματικά ρεαλίστρια. Δεν χωράω σε καλούπια, ούτε φοράω ετικέτες. Είμαι μια τρελή που την βρίσκει με το να αποτυπώνει στο χαρτί, ότι βασανίζει το μυαλό και την ψυχή της. Πιστεύω πως τίποτα δεν είναι δεδομένο και η ζωή απρόβλεπτη.

Η δίψα της ψυχής μου για την γραφή είναι τόσο έντονη, κι αν κάτι έχω μάθει στην μικρή έως τώρα ζωή μου, είναι ότι όταν κάτι την καίει, είναι θέμα χρόνου να το κάνει πράξη.

Πολλά μπορώ να πω για εμένα, αλλά μου αρέσει να εξάπτω την φαντασία,να με ανακαλύπτουν και να διεκδικούν αυτό που έχω.

My moto: Love yourself and the universe will love you back, never give up, live and learn as much as you can.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει