Οριεντάλ, ο χορός της Ανατολής!

Χορεύοντας λένε πως η ψυχή του ανθρώπου εξυψώνεται. Είναι η μαγική αίσθηση της μουσικής και της κινήσεως του σώματος σε συνδυασμό. Κι αυτό είναι κάτι που θα στο επιβεβαιώσουν όλοι οι λάτρεις αυτής τέχνης. Κάθε είδος της μοναδικό και ιδιαίτερο προσφέρει ευδαιμονία και μια εκδήλωση έντονων συναισθημάτων. Η ψυχή του ανθρώπου αφήνεται ελεύθερη και ζωγραφίζει πάνω στην γη.

Μα σήμερα θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα είδος που το λάτρεψα και συνεχίζοντας να μυούμε σε αυτό με μαγεύει. Το Οριεντάλ από μόνο του είναι μια πηγή αισθήσεων και σαγήνης. Η εικόνα που θα σου προσφέρουν οι χορευτές μέσα από αυτό, σε μεταφέρει αυτόματα σε μια άλλη εποχή. Σε οδηγεί να χαθείς στους κόλπους της Ανατολής. Οι αισθησιακές κινήσεις που θα απολαύσεις δεμένες με τους ρυθμούς της μουσικής που εναλλάσσονται σε ταξιδεύουν. Και ξέρεις κάτι ο χορός αυτός έχει την δύναμη να δημιουργήσει το αίσθημα της έλξης και του ερωτισμού, αποδιώκοντας από πάνω του κάθε τι το πρόστυχο. Άλλωστε αυτό είναι μια από τις ιδιαίτερες ιδιότητες του.

Όσον αφορά από την άλλη πλευρά τους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτόν τον χορό είτε ερασιτεχνικά είτε επαγγελματικά, αυτοί θα μπορέσουν να σου επιβεβαιώσουν την ιδιαίτερη υπόσταση του. Αυτοί οι ίδιοι θα σου εξηγήσουν όλες τις αιτίες για τις οποίες το Οριεντάλ είναι έρωτας. Φυσικά όπως όλα τα πράγματα στην ζωή μας έτσι και αυτό χρειάζονται αγάπη και θέληση για να τα πραγματοποιήσεις. Μα όλες τις προσπάθειες σου, όταν τις συναντήσεις να αποτυπώνονται πάνω στο σώμα σου και να γίνονται ένα με το είναι σου, τότε θα εντυπωσιαστείς. Μαθαίνεις να ακούς την μουσική και αυτή να κατευθύνει την ψυχή, το κορμί και το μυαλό σου. Μπαίνει στην καθημερινότητα σου και σε ακολουθεί. Είναι έρωτας και πάντα με την σωστή καθοδήγηση θα μπορέσει να σε οδηγήσει σε μαγικά, ανεξερεύνητα μονοπάτια.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *