Ναι, πλέον είμαι απόλυτη!

Είμαι απόλυτη, ναι, και δε δίνω δεύτερες ευκαιρίες, ούτε ψάχνω να βρω το γιατί. Αν με αμφισβητήσεις σε διέγραψα. Σε τελείωσα. Δεν είναι κακό το απόλυτο, ίσα – ίσα, είναι ειλικρινές.

Πώς μπορώ να αλλάξω το πως αισθάνθηκα όταν με απογοήτευσες, και τώρα που το σκέφτομαι, γιατί να το ξεχάσω; Γιατί να μπω στη διαδικασία να περιμένω στη γωνία την υπόλοιπη ζωή μου για το πότε θα ξανάσυμβεί;

Έχω μπουχτίσει ανθρώπους σαν και του λόγου σου! Είμαι απόλυτη, ναι. Δε γεννήθηκα έτσι, αλλά έγινα! Από τις πολλές και ανούσιες ευκαιρίες που έδινα, από τη χαζή μου ελπίδα ότι οι άνθρωποι κατά βάθος μαθαίνουν απ’ τα λάθη τους, από την εμπιστοσύνη και τη χαλαρότητα που τους έδειχνα!

Είμαι σκληρή θα πεις και δεν έχεις άδικο. Ξέρεις όμως, ότι δε θα έχεις δεύτερη ευκαιρία μαζί μου. Ξέρεις ότι εδώ, θα πρέπει να προσέχεις γιατί δε σε παίρνει να μην το κάνεις. Εδώ, είτε είσαι φίλος, είτε είσαι αδερφός, επιβάλλεται να είσαι αληθινός. Είναι ο ένας και μοναδικός κανόνας για να βρίσκεσαι στη ζωή μου.

Μαρία Χαρίτου

About Μαρία Χαρίτου

Από πολύ μικρή, έμαθα να υπάρχω μέσα από τις τέχνες! Τραγουδάω τις χαρές μου, χορεύω tango τις λύπες μου, εκφράζομαι μέσα από τη μουσική μου και γεννάω εικόνες με την πένα μου! Μη με ρωτήσετε ποτέ ποια από όλες αγαπώ περισσότερο γιατί δεν έχω απάντηση! Όλα τα παραπάνω, συν το ελεύθερο και αδάμαστο πνεύμα μου, φτιάχνουν εμένα! Πηγή έμπνευσής μου είναι ο άνθρωπος, μια και μου αρέσει να τον παρατηρώ μέσα από τις λεπτομέρειες! Το τελείωμα του πρώτου μου βιβλίου με τίτλο «παλεύοντας το σκοτάδι μου», είναι η απόδειξη. Τέλος, οφείλω να σας προειδοποιήσω ότι λατρεύω να δημιουργώ εικόνες και συναισθήματα στο μυαλό και την καρδιά σας!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει