Δίπλα μου

Μια στάλα από την αγάπη σου αν σκορπίσω, θα κάνω ευτυχισμένο το μισό πλανήτη. Μια δόση της αγκαλιάς σου αν χαρίσω, θα ζεστάνω τον άλλον μισό. Μα τα φιλιά σου, αυτά που μου χαρίζουν τη ζωή, αποκάλεσέ με εγωίστρια, μα θα τα κρατήσω ολοδικά μου. Θα ξυπνώ και θα κοιμάμαι με εκείνα που μόνο εγώ γνωρίζω τα κύματα που μου στέλνουν σε όλο μου το είναι.

Πώς η καρδιά μου, χορεύει όταν τα χείλη μου φιλάς… δεν μπορώ όσα νιώθω για σένα να τα μοιραστώ με κανέναν. Δε θέλω μάλλον καλύτερα. Τα ‘χω φυλαγμένα σαν μυστικό. Όχι από εκείνα που τα λέμε σε έναν και μαθαίνονται παντού. Είναι σφραγισμένα με τη γεύση του κορμιού σου όταν κουμπώνει στο δικό μου.

Δίπλα σου μαθαίνω πώς είναι να κλαίω από χαρά. Δίπλα σου βλέπω πόση δύναμη έχει η αγάπη.
Δίπλα σου θέλω να μείνω. Όχι για λίγο. Δε μου αρκεί μια γεύση σου μόνο. Θέλω εσένα για μια ζωή. Θέλω να σου κρατώ το χέρι και να χορεύουμε μαζί στην πίστα του δικού μας έρωτα. Μεταξωτά βιολιά θα παίζουνε για εμάς τους δυο. Αστέρια δε θα υπάρχουν στον ουρανό. Το ένα και μοναδικό θα είναι δίπλα μου. Θα με κοιτάει στα μάτια, όπως δεν έχει κοιτάξει ποτέ καμία άλλη.

Νιώθω πως βλέπω ένα όνειρο και δε θα είναι αληθινή η σχέση μας καλέ μου. Ας με τσιμπήσει κάποιος, μα γρήγορα παρακαλώ. Δε γίνεται να μην το ζω όλο αυτό. Μου φαίνεται τόσο αληθινό! Κλείνω τα μάτια και αντίστροφα μετρώ: Τρία… Δύο… Ένα… Και πριν προλάβω να τα ανοίξω, τα χείλη μου απότομα φιλάς. Το πάθος σου με επαναφέρει και είμαι, τολμώ να πω, ευτυχισμένη που είσαι στα αλήθεια εδώ. Δίπλα μου.

Εύη Π. Γουργιώτη 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *