2 Φεβρουαρίου 2018
Share

Για την Ελλάδα μας: Την Κυριακή 4/2 στο Σύνταγμα, μαζί!

Το επερχόμενο συλλαλητήριο της Κυριακής 4/2 στο Σύνταγμα θα καταδείξει ότι ο πολύπαθος και παραπλανημένος  Ελληνικός λαός, σε κρίσιμα θέματα που απειλούν την Εθνική του ταυτότητα, αντιδρά με σθένος και ομοψυχία. Σε τέτοια ζωτικά θέματα, η απάντηση έρχεται αυτοματοποιημένη, σαν αντίλαλος μέσα από την ίδια την ιστορία, σα να ουρλιάζει η φωνή των προγόνων μας…

Οι κατευθυνόμενες ερωτήσεις αργυρώνητων κονδυλοφόρων, επί δημοσκοπήσεων σχετικά με το αν οι πολίτες συμφωνούν σε μια σύνθετη ονομασία με τον όρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,  τάχα ως αντίδωρο στην εδραίωση της ειρήνης στην περιοχή, θα απαντηθούν την Κυριακή με ένα στεντόρειο ΟΧΙ.

Ως φόρος τιμής στην Μακεδονία μας. Την μήτρα του Ελληνισμού όπου πριν από δεκάδες χρόνια οι πρόγονοί μας  αντιμετώπισαν ορδές Σλάβων που ήθελαν έξοδο στο Αιγαίο, όχι με νούμερα και πολεμικά μέσα, αλλά με ατόφια γενναιότητα και φιλοπατρία. Η Μακεδονία του μεγάλου στρατηλάτη Αλέξανδρου που κατέκτησε τον κόσμο αφανίζοντας τον σκοταδισμό. Η Μακεδονία του Ίωνα Δραγούμη, του Παύλου Μελά, του Αργυράκου και του Μπουμπαρά  καθώς και πλείστων άλλων που με το έργο και την συμμετοχή τους στον αγώνα αφύπνησαν τον Ελληνισμό σε μια πτωχευμένη Ελλάδα, σε μια Ελλάδα που παρήκμαζε. Ο Μακεδονικός Αγώνας έγινε τότε το αναβάπτισμα του Έθνους χάριν σε απλούς ανθρώπους που συσπειρώθηκαν από κάθε γωνιά της Ελλάδας και το όνομά τους έγινε θρύλος.

 

Την Κυριακή θα κατέβουν στην Αθήνα τα ίδια πλήθη ανθρώπων που αντέδρασαν στο ξεπούλημα των Ιμίων, στον κίνδυνο εκχώρησης του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ παλαιότερα και που τώρα αντιδρούν στο χάιδεμα του Σκοπιανού  Αλυτρωτισμού. Θα συναντηθούν τα πλήθη από κάθε κοινωνική τάξη και κάθε ηλικία, τα αχρωμάτιστα και θαρραλέα πλήθη που απαξιώθηκαν και απογοητεύτηκαν τα τελευταία χρόνια. Αυτοί οι άνθρωποι που νιώθουν ξένοι στην ίδια τους την χώρα αφού οι νοσηροί ανεγκέφαλοι που τους εκπροσωπούν είναι μανιώδεις εχθροί  του Ελληνισμού. Θα είναι τα διάφανα αυτά πλήθη που σβήνουν τις κομματικές αποχρώσεις  και τις ξεπλένουν με μοναδικό όπλο την σθεναρή τους αντίσταση στην Εθνική Προδοσία.

Την Κυριακή θα ενωθούν οι φωνές των ανώνυμων ευπατρίδων που, σε πείσμα των καιρών, σταμάτησαν να αναζητούν σωτήρες  και συνειδητοποίησαν ότι ο καταλληλότερος  Πρωθυπουργός  είναι ο αγέννητος.

Αυτά λοιπόν τα αγανακτισμένα πλήθη, η ανερμάτιστη νέα τάξη  της θωλοκουλτούρας και του μηδενισμού θα σπεύσει, μέσω του μιντιακού παπαγαλισμού, να βαφτίσει ¨φασίστες¨,  ¨ακροδεξιούς¨  και  ¨λαϊκιστές¨ προκειμένου να ακυρώσει  το αυθόρμητο λαϊκό ποτάμι που θα ξεχυθεί περήφανα στους δρόμους της Αθήνας.

Οι άμορφοι και αήθεις πολιτικοί μας κανίβαλοι , ορκισμένοι εχθροί κάθε Ελληνικής κατάκτησης, την Κυριακή, αντί για φρέντο καπουτσίνο, θα πιούν μια θλιβερή ήττα σερβιρισμένη  από το επταψήφιο νούμερο της πιο ενωμένης Ελληνικής Λαοθάλασσας…

Υ.Γ. Όσοι από εμάς έχουμε παιδιά, χρήσιμο θα ήταν να τα σηκώσουμε από το play station και να τα…ρίξουμε¨ΣΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ¨ της Πηνελόπης Δέλτα.

 

 

About Guest Μεταξύ μας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει