2 Φεβρουαρίου 2018
Share

Κορίτσι μου προχώρα!

Κορίτσι μου…

Δεν φταις εσύ κορίτσι μου. Ο έρωτας είναι άτιμο πράγμα, σου θολώνει το μυαλό, το κυριεύει. Δεν ευθύνεσαι για ότι συνέβη, εκείνος αποδείχθηκε ακόμα ένας σκάρτος  άνθρωπος στη μεγάλη σου λίστα. Μην κλαις κορίτσι μου. Η ζωή όλα τα επιστρέφει και τα καλά και τα κακά  στην ώρα τους όλα, μην βιάζεσαι, θα βρεις κάποτε αυτό που σου αξίζει.

Έκανες λάθη, πρέπει να το παραδεχτείς, τα πλήρωσες ακριβά, μα τι σου λέω αυτό το ξέρεις ήδη! Προσπάθησες όμως, με όσο κουράγιο σου είχε απομείνει να σώσεις ό,τι σώζεται. Μάταια όμως. Καμιά φορά η προσπάθεια δυστυχώς δεν μετράει, έχεις το αποτέλεσμα να σου θυμίζει πόσο λάθος γράφτηκε το σενάριο αυτής της ιστορίας.

Κοίτα τον εαυτό σου κορίτσι μου. Μην τον χαραμίζεις σε ανούσιες ή ψεύτικες αναμνήσεις. Εσύ εκεί και αυτός αλλού, τόσο συνηθισμένη κατάληξη, την είδαμε στο σινεμά, την ακούσαμε στο ραδιόφωνο, φτάνει πια. Ήρθε η ώρα να αλλάξεις τα τετριμμένα και να πρωτοτυπήσεις. Φρόντισε εσύ να χαράξεις το δικό σου δρόμο.

 Φαντάσου πως θα ήταν να είσαι καλά, χωρίς να περιμένεις με τις ώρες πάνω από ένα κινητό για ένα μήνυμα που δεν θα έρθει ποτέ. Τι περιμένεις; Αν ήθελε να επικοινωνήσει τώρα θα ήταν κάτω από το σπίτι σου, θα έφερνε τον κόσμο τούμπα για σένα, δεν θα επιχειρούσε να στείλει ένα απλό μήνυμα.

Μην χάσεις ακόμα μια νύχτα, οι νύχτες σου είναι πολύτιμες ώστε να τις σπαταλάς με δάκρυ. Άσ’τον να κάνει τη ζωή του, χωρίς να κλέβει ώρες ατελείωτες από την δική σου. Άσ’ τον να πάει στο καλό. Δεν ήταν να γίνει και δεν έγινε.  Μην επιμένεις πια να δημιουργήσεις κάτι που δεν υπάρχει. Είναι ξέρεις σαν να τραβάς ένα σχοινί που σου σκίζει τα χέρια, όσο συνεχίζεις να το τραβάς τόσο περισσότερο πόνο θα σου προκαλεί. Συνέχισε με τα αληθινά. Αυτά σου αξίζουν.

Μα κορίτσι μου… το βλέμμα του δεν το δες; Τα μάτια δεν λένε ποτέ ψέματα! 

Βαλέρια Γιώτη

About Βαλέρια Γιώτη






Γεννημένη το '93 σε ένα μοναδικό νησί. Με τον τσαμπουκά της νησιώτισσας ακολούθησα τα όνειρα μου και άρχισα να δασκαλεύω, μέχρι να αντιληφθώ, ότι μόνοι δάσκαλοι όλων μας είναι τα παιδιά. Γράφω, γενικά γιατί αλλιώς θα τρελενόμουν. Γράφω στο συγκεκριμένο site γιατί "μεταξύ μας" είναι ότι πιο αληθινό έχω αντικρύσει. Θα το διαπιστώσεις κι εσύ σύντομα. Δηλώνω αθεράπευτα ονειροπόλα και μόνιμα ερωτευμένη με την ουτοπία.






 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει