Γυναίκες-αρπαχτικά μόνες ψάχνουν..

Ξέρεις σήμερα θέλω να σου πω για αυτή τη κατηγορία των γυναικών.

Είναι αυτή που ξεπερνούν την αντρική άσχημη συμπεριφορά και την τερματίζουν αρκετές φορές.Δεν ξέρω αν υπάρχει κατάλληλη λέξη για να τις χαρακτηρίσει κάποιος. Ίσως τελειώνοντας την ανάγνωση, να έχεις βρει εσύ το κατάλληλο επίθετο.

Οι γυναίκες αυτές λοιπόν είναι αρπακτικά. Αισθήματα δεν ένιωσαν ποτέ. Αγάπη τους τα υλικά αγαθά και πάντα πρόθυμες να κάνουν τα πάντα προκειμένου να τα έχουν. Συνήθως δεν είναι ελκυστικές, έχουν όμως τον τρόπο να τυλίγουν τους αδαείς. Κάθε μέρα είναι με ένα πρόβλημα και καμία λύση. Κάνουν πλήρη χρήση του αδύναμου φύλου που τις χαρακτηρίζει σαν γνώρισμα και έτσι εναποθέτουν τον εαυτό τους στα χέρια του κακομοίρη που θα πιστέψει πως είναι ο ιππότης.

Έτυχε να γνωρίσω πρόσφατα ένα τέτοιο δείγμα γυναίκας, γιατί περί δείγματος πρόκειται, αλλά προς αποφυγή και δεν σου κρύβω πως έχασα πάσα ιδέα και ειλικρινά ντράπηκα. Προσπάθησα μέσα από την κουβέντα να βρω τον αίτιο.

Κατάλαβες εκείνον τον έναν που κάποτε την πλήγωσε και τώρα παίρνει την εκδίκηση της. Μάταια. Ποτέ κανείς. Το αντίθετο μάλιστα εκείνη είχε πάντοτε το μαχαίρι και την κατάλληλη στιγμή το έμπηζε στην καρδιά του θύματος και αποχωρούσε με τα κλοπιμαία. Πολλές οι φορές που έκανε και συνδυασμό. Κάτι από τον καθένα..

Πλούσια η ατζέντα από υποψηφίους όπως τους ονόμαζε και κάθε φορά τραβούσε κλήρο. Άλλος για τα έξοδα, άλλος για το κρεββάτι, άλλος για τα ψώνια κτλ, κτλ. Υπήρξε ειλικρίνεια τουλάχιστον θεωρώ. Θέλει θράσος μεγάλο να παραδεχθείς πως εκμετάλλευεσαι ανθρώπους.

Άντρες στην προκειμένη που έχοντας καεί στον χυλό, θα τσουβαλιαζουν την επόμενη που θα γνωρίσουν. Δεν ξέρω αν προς το τέλος της ζωής της νιώσει καλά. Δεν ξέρω αν θα μετανιώσει. Ίσως στην πορεία βρει τον δάσκαλο της. Μέχρι να έρθουν όμως αυτά τα χρόνια εκείνη συνεχίζει ακάθεκτη. Εκτελεί οι κινείται. Καμία τύψη, καμιά ενοχή. Μόνο ένας στόχος. Η δική της επιβεβαίωση και η καλοπέραση και μόνο.

Αν λοιπόν στο διάβα σου βρεθεί κάποιος που δυσκολεύεται να πιστέψει οι άνθρωποι αυτοί δεν μιλάνε τέψει και νιώσεις αποδοκιμασία στο βλέμμα του, μη βιαστείς να πεις πως όλοι οι άντρες είναι γουρούνια, ενδιαφερσου να μάθεις γιατί είναι τόσο αρνητικός και απόμακρος.

Και αν θελήσει να το μοιραστεί, γιατί δεν είναι και το καλύτερο να το κρατάει στη μνήμη να είσαι σίγουρη πως θα εκπλαγείς από την απάντηση.

Ιωάννα Νικολαντωνάκη

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *