7 Αυγούστου 2018
Share

Όταν ο πρώην σου, βάζει τη νυν του να σ’ ενημερώσει για το χωρισμό σας!

Ι’m sorry dear,it was inevatable. It wasn’t just meant to be.Κάπως έτσι στις ξένες χώρες τελειώνει μια σχέση.Μια αγκαλιά ίσως στο τέλος και ένα bye-bye take care.Αυτά εκεί. Εδώ δεν έχει τέτοια. Εδώ δεν νοείται να χωρίσεις και να μην:

1.Ρίχνεις τέτοιο μπινελίκι που και εσύ μπορείς που είχες κρυμμένο τέτοιο λεξιλόγιο.

2.Αρχίζεις την παρακολούθηση παντού όπου social media εκεί και εσύ.

3.Φροντίζεις να αλλάξεις το status στο fb συνοδεία με όλους τους αοιδούς που τιμούν επάξια τον χωρισμό,στα ενδιάμεσα ρίχνεις και καμιά φωτογραφία με λόγια πόνου και πικρίας..

Και πόσα άλλα όμορφα και γνωστά γιατί κάτι από όλα αυτά όλοι τα κάνουμε όταν έρθει η ώρα η στερνή και στις επόμενες μη σου πω,το ξεκατίνιασμα είναι must και ενδείκνυται για μια πιο αποτελεσματική και γρήγορη αποτοξίνωση.

Οι κατηγορίες τώρα των “δηλώνω μόνος” και πως το κάνουν; Εκεί να δεις ποικιλία και ποιότητα…

1. Ο δεν φταις εσύ, αλλά εγώ .All time classic δοκιμασμένο και χωρίς πολλές παρενέργειες.

2.Ο “εσύ φταις για όλα, τι περίμενες “. Ο σου πετάω το μπαλάκι δηλαδή για να είσαι και χωρισμένος και να σε τρώνε και οι τύψεις για τον χωρισμό.

3. Ο “είμαι μπερδεμένος” που ξέρει πολύ καλά τι θέλει, αλλά δεν το θέλει μαζί σου, ρίχνει και ένα δάκρυ εκείνη την ώρα για να σιροπιάσει το “δράμα” της ύπαρξης του και έξω από την πόρτα.

4. Ο “μηνυνατάκιας” έχει ήδη κατέβασε εφαρμογή μπλοκαρίσματος κλήσεων και μηνυμάτων από τον αριθμό σου, τεξταρει “τέλος, μέχρι εδώ” και μένεις με καμιά διακοσαριά κλήσεις γειωμένες πλέον, χρέωση σε άλλα τόσα μηνύματα που πάνε κατευθείαν στο σπαμ του και μετά από καιρό σιχτηρας την ώρα και την στιγμή που τον γνώρισες..

Για το νούμερο 4 θέλω να δώσω λίγο παραπάνω έμφαση. Είναι ο “βάζω την νύν, να ενημερώσει πως μόλις η άλλη έγινε πρώην’.Τι; δεν το έχεις ξανακούσει; Ούτε εγώ, μέχρι που το βίωσα..Θέλω να σου πω όμως το εξής. Τελικά δεν υπάρχει πιο ωραίος τρόπος για να τον ξεπεράσεις. Μπαμ και κάτω. Με τη μία. Να στο τεκμηριώσω;

Άκου. Κάνε εικόνα τώρα. Πόσο αξιοπρέπεια και αντρισμό είχε εκείνος για να το σκεφτεί και μόνο και πόσο να το πράξει κιόλας και πόσο αθώα για να μη πω ηλίθια είναι η άλλη που προς στιγμήν νιώθει πριγκιπέσα της καρδιάς του για να της πει να κάνει κάτι τέτοιο, αλλά που δεν κάθεται να σκεφτεί που πάει και μπλέκει. Γιατί ίσως ποιος ξέρει να βρεθεί και εκείνη πίσω από ένα τέτοιο παρόμοιο μήνυμα κάποια στιγμή…

Τελευταίοι στη δική μου τουλάχιστον λίστα, γιατί σίγουρα θα υπάρχουν κι’άλλοι τέτοιοι ‘διαμαντένιοι” χαρακτήρες,είναι εκείνοι. Οι ωραίοι, οι κιμπαρηδες. Που όταν νιώσουν πως ο κύκλος κλείνει φεύγουν είτε με εξήγηση, είτε χωρίς, ξέρουν πως έχουν φερθεί το καλύτερο που μπορούσαν,απλά δεν νιώθουν να έχουν κάτι παραπάνω, λένε ευχαριστώ για τις στιγμές που είχαν και αποχωρούν.Σίγουρα δεν είναι από σενάριο αμερικάνικης ταινίας αυτό που λέω. Υπάρχουν και αυτοί και δόξα το Θεό είναι και αρκετοί εκεί έξω..

Ιωάννα Νικολαντωνάκη

About Ιωάννα Νικολαντωνάκη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει