Το αεροπλάνο των ονείρων

Και ξαφνικά βρίσκεσαι στο δυσκολότερο σταυροδρόμι της ζωής σου, να πάρεις αποφάσεις ζωής!

Έχεις δυο επιλογές.

Ή να μείνεις στάσιμος, εγκλωβισμένος σε μια τοξική ρουτίνα που σου αντλεί πολύτιμη ενέργεια και σε πνιγεί σε μια αδιέξοδη σκλαβιά.

Ή να επιχειρήσεις το ταξίδι!

Ποιο ταξίδι;
Ταξίδι στα όνειρα και στους στόχους ζωής. Είναι δύσκολο ταξίδι καθώς τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ένα ρίσκο που χαρίζει ελευθερία ζωής.

Το αεροπλάνο των ονείρων!

Δεν είναι σαν τα αλλά.
Αυτόφωτο και λαμπερό από έξω, μέσα σε ένα στεφάνι λάμψης, σε προσκαλεί να εισέλθεις Άθως σου υπόσχεται μαγικές εμπειρίες και ευκαιρίες ζωής.

Οι περισσότεροι φοβούνται να μπουν μέσα και γυρίζουν στις παλιές τους συνήθειες, εσύ όμως έχεις την θέληση να το δοκιμάσεις, έχεις το θάρρος να αντιμετωπίσεις τις αμφιβολίες και τους φόβους σου, γιατί εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου.

Μπαίνοντας μέσα μαγεύεσαι.
Σύννεφα σε έντονα χρώματα μέσα σε αυτό, αυτά είναι τα όνειρα σου, επιχειρείς να τα αγγίξεις αλλά δεν μπορείς καθώς χάνονται και εξαφανίζονται!

Είσαι τόσο κοντά!
Αλλά για να πετύχεις πρέπει να δουλέψεις.

Στο αεροπλάνο των ονείρων, έχεις τον χώρο σου, μια καμπίνα με ένα κρεβάτι, ένα ραδιόφωνο και σημειωματάρια, χρειάζεσαι συγκέντρωση και εστίαση, η απαλή μουσική βοηθάει να βυθίζεσαι στα θέλω σου, σημειώνεις στόχους, προσαρμόζεις στρατηγικές.

Το ταξίδι αρχίζει, το αεροπλάνο πετάει και από τα φινιστρίνια βλέπεις έξω, τα σύννεφα και το έδαφος που απομακρύνεται, αισθάνεσαι ισχυρός.

Βλέποντας την γη από ψηλά, περνάνε πολλά από το μυαλό σου, άνθρωποι που σε στήριξαν, άλλοι που σε απέτρεψαν, όσοι είναι στην ζωή σου, αλλά και αυτοί που επέλεξαν να φύγουν. Όλοι εκεί κάτω, κάποιοι πιστεύουν σε εσένα, άλλοι όχι, όλοι οι άνθρωποι σου εκεί και δάκρυα συγκίνησης γεμίζουν το πρόσωπο σου.

Αξίζεις, για αυτό είσαι μέσα σε αυτό το αεροπλάνο. Δεν σκέφτεσαι κανέναν τους, πλέον μόνο τον εαυτό σου, στα όνειρα σου, στις βλέψεις σου.

Το καφέ ξύλινο χρώμα των επενδύσεων της καμπίνας σε βοηθάει και με συνοδεία της απαλής μουσικής, ξαπλώνεις και γράφεις.

Έχεις φτάσει στην πολυπόθητη αυτογνωσία, ξέρεις τι θέλεις και ποιος είσαι, οι πρώτοι στόχοι στην βάση επιτεύχθηκαν. Τώρα ήρθε η στιγμή για τα αληθινά όνειρα.

Δεν είναι κάτι δύσκολο, παθός και θέληση να υπάρχει, αγάπη για τα πιστεύω σου και αυτοπεποίθηση.

Σιγά-σιγά τα πραγματοποιείς και το αεροπλάνο επιστρέφει από εκεί που σε παρέλαβε, ευτυχισμένος και επιτυχημένος βγαίνεις από αυτό με σκοπό να μεταφέρεις και σε άλλους την εμπειρία σου και να τους δώσεις πίσω τα όνειρα τους.

Είσαι νικητής ζωής και θέλεις να το δώσεις και σε άλλους αυτό το βίωμα.

Νίκος Μιχαλόπουλος

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *