Καλή χρονιά αγάπες μου

Χτύπησε το πρώτο κουδούνι της χρονιάς και τα αισθήματα είναι ανάμεικτα. Από την μια εσείς που ναι μεν στεναχωριέστε που μπαίνετε στην ρουτίνα του σχολείου, μα χαίρεστε που θα ανταμώσετε τους φίλους σας. Κι από την άλλη εγώ που σήμερα η καρδιά μου χτυπά άτακτα και χαρούμενα.

Γιατί μου λείψατε πολύ και ήρθε ο καιρός που σας ξανά ανταμώνω. Τώρα που οι μέρες αποκτούν χρώμα και ευτυχία. Μπορεί να μην μοιραζόμαστε τα πρωινά μας, αλλά τα απογεύματα μας βρίσκουν συντροφιά.

Ανάμεσα στα βιβλία και στα τετράδια μας. Εκεί που ξεσπούν τα “ωχ μωρέ κυρία”, “δεν την κάνω την άσκηση, βαριέμαι δεν καταλαβαίνετε;”. Μα και σε αυτές τις στιγμές υπάρχει αγάπη και συνεργασία. Γιατί ξέρουμε και οι δύο πλευρές πως είμαστε σύμμαχοι.

Έτσι μετά από λίγο έρχεται ένα αστείο που θα μας κάνει να γελάσουμε για να επιστρέψουμε στον στόχο μας.
Γιατί αγάπες μου εμένα η ζωή μου είναι ταγμένη δίπλα σας για να χτίζουμε τα σκαλοπάτια του ταξιδιού σας μαζί. Αυτά που θα σας οδηγήσουν στην κορυφή, αυτή που θα επιλέξετε εσείς για την ζωή σας.

Έτσι λοιπόν σας περιμένω τώρα να σας καμαρώσω ξέγνοιαστους και χαμογελαστούς. Να υποδεχτούμε μαζί άλλο ένα σχολικό έτος που θα μας προσφέρει γνώσεις και όμορφες στιγμές.
Εδώ που οι στιγμές γίνονται πολύτιμες και τα όνειρα αποκτούν υπόσταση.

Καλή χρονιά ψυχές μου!

Χριστίνα Ρογκάκου

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *