12 Οκτωβρίου 2018
Share

Ερωτική σκηνή

Όταν οι πρώτες ακτίνες του ηλίου προσπαθούν να μπουν φοβισμένες από τις γρίλιες του παραθύρου, οι ανάσες ακόμη λειτουργούν ρυθμικά και γαλήνια. Ένα χαμόγελο φωτός λούζει το ήρεμο κορμί σου, έτσι όπως κουλουριάζεται αποκαμωμένο ,από την έντονη νύχτα που προϋπήρξε. Τα μάτια μου μισοανοίγουν και χαζεύω τις υπέροχες γραμμές που ντύνουν την οικεία μορφή. Αχνό το φως τρεμοπαίζει με τις αισθήσεις, οι εικόνες σιγά σιγά γεμίζουν τις οπτικές ίνες ,με μια απαράμιλλη αισθητική ομορφιά. Χαϊδεύει το πινέλο του πιο τρελού ζωγράφου ,τις ανεπαίσθητες κινήσεις που κάνει το σώμα σου, όταν αντιδρά στα μικρά αγγίγματα των δακτύλων μου. Απαλά τινάγματα συμπληρώνουν την απόκοσμη ερμηνεία της ερωτικής νύχτας και το τραγούδι των ψυχών σιγά σιγά εισβάλει στο μικρό δωμάτιο.

Χρωματιστές κηλίδες στα σεντόνια , αποτυπώνουν τις αγαπημένες στιγμές ,που οι εραστές απόλαυσαν τη βραδιά, όταν οι χτύποι της καρδιάς χοροπηδούσαν σε έναν ερωτικό ρυθμό που θα ζήλευαν και οι πιο σεμνοί άγγελοι. Τα βογγητά και οι ψίθυροι του ερωτικού καλέσματος , αγκαλιασμένα με κραυγές ηδονής , αιωρούνται ακόμη , γύρω από το κρεβάτι , που τους φιλοξένησε , σε μια ρομαντική ερωτική συναυλία του πάθους τους. Δεν θα μπορούσε όμως να μην τους οδηγήσει , σε ένα νέο κύκλο αναζήτησης της ολοκλήρωσης,

Η ώρα ρυθμιστής του πρέπει, όμως οι αισθήσεις δεν δίνουν πλέον σημασία. Τα κορμιά καίγονται και ο χρόνος σταματά για να υποκλιθεί στην παράξενη αυτή ένωση. Η γλυκιά διάχυτη, προξενεί σπασμούς στα σώματα και ξαφνικά περνούν σε μια άλλη διάσταση, εκεί που μόνο αυτοί ξέρουν να ζουν και να λειτουργούν. Τόσο λίγο. Μα και τόσο πολύ.

Ταξιδευτής

About Guest Μεταξύ μας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει