Άρωμα γυναίκας

Και ο Θεός έπλασε την γυναίκα και σκόρπισε το άρωμα της παντού!!!

Δεν ξέρω αν τελικά έκοψε ένα πλευρό από τον άντρα.
Κομματάκι δύσκολο το βλέπω γι’ αυτά τα παράξενα πλάσματα της φύσης.
“Αν δεν υπήρχαν γυναίκες, όλα τα λεφτά του κόσμου δεν θα είχαν σημασία”. Έτσι είχε πει ο Αριστοτέλης Ωνάσης.

Μα κανένας φαντάζομαι δεν τον άκουγε, γιατί σήμερα οι άνδρες έχουν άλλη άποψη πάνω στο θέμα γυναίκα.

Βρε παιδιά, ας συντονιστούμε λίγο σας παρακαλώ και ακούστε με.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά,,εσείς τα δυσκολεύετε. Την γυναίκα για να την έχεις για πάντα, πρέπει να την κυνηγάς μονίμως. Σημασία θέλει και να της δίνεις και τον πρώτο λόγο πάντα. Τι να κάνουμε; Έτσι μας έπλασε εμάς ο καλός Θεούλης.

Την γυναίκα ποτέ δεν πρέπει να την θεωρείς δεδομένη και πόσο μάλλον αν το έχει καταλάβει. Τότε φίλοι μου, πολύ λυπάμαι, αλλά θα σας αλλάξει τα φώτα και δεν θέλω μετά να το παίζω πανέξυπνη και να σας λέω εγώ σας τα έλεγα. Τώρα ορισμένοι θα κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε, είναι σαν να σας βλέπω που ξυνίζετε τα μούτρα σας. Αλλά εδώ είναι που χάνετε το παιχνίδι βρε αγόρια μου και τότε αρχίζουν τα δύσκολα για εσάς.

Ανδρικός εγωισμός, ξέρω, ξέρω. Αφού δεν σας πειράζουν εσάς η μουρμούρα, τα μούτρα, οι καβγάδες, εμένα θα πειράξουν; Που πάω να σας βάλω λίγο μυαλό και σας δίνω λίγες συμβουλές χαλώντας το σάλιο μου;

Για πείτε μου, πότε βρήκε κάποιος την χρυσή τομή για το πως πρέπει να συμπεριφέρεστε σε μια γυναίκα;

Εσείς όλοι κάνετε του κεφαλιού σας και πηγαίνετε γυρεύοντας για μπελάδες.

Εδώ έχουν γραφτεί ολόκληροι τόμοι εγκυκλοπαίδειας από μεγάλους άνδρες για το τι ζητάει μια γυναίκα από έναν άντρα και ακόμη και οι πιο επιμελείς μαθητές δεν καταφέρανε όσο και να μελέτησαν να πιάσουν τον σφυγμό με τα θέλω της γυναίκας.

Ακούνε και κάποιους από εσάς που λέτε την ατάκα “εγώ αν ήμουνα γυναίκα…” και ο λάκκος σας μεγαλώνει, γιατί αυτό το σχόλιο σας τους δίνει λύσεις για το τι μπορούν να κάνουν χωρίς εσάς για να μην σας έχουν καθόλου ανάγκη. Τους ανοίγετε τα μάτια, βρε αγόρια.

Ξυπνήστε βρε επιτέλους.
Ίσως αν σας ζηλεύει να μπορέσετε να την κρατήσετε λίγο περισσότερο καιρό, αν την θέλετε στην ζωή σας και δεν μπορείτε να ζήσετε μακριά της. Αλλά κι αυτό θα είναι για λίγο.

Δηλαδή πόσο δύσκολο είναι ρε παιδιά, να λέτε σε όλα ναι;

Σιγά το πράγμα. Πόσο δύσκολο είναι να την αφήνετε να έχει το πάνω χέρι; Μα ήμαρτον δηλαδή..
Φασαρίες γυρεύετε;

Ιωάννα Δαμηλάτη

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *