Ξέρεις ποια είμαι

Ξέρεις ποια είμαι. Είμαι εκείνη που σου μοιάζει τόσο γνώριμη ενώ δε τη ξέρεις καθόλου. Είμαι εκείνη που σε απελευθερώνει, εκείνη που σε κάνει να γνωρίζεις εν καινούριο κομμάτι του εαυτού σου. Ναι, είμαι ο σαδιστής εαυτός σου, ο μυστήριος, ο ως τώρα ταμπού εαυτός σου, που τελικά δεν είναι και τόσο ταμπού ε;

Είμαι εκείνη που αποδέχεται το κάθε σου ελάττωμα χωρίς να το δικάζει, αυτή που σε αγκαλιάζει και σε γιατρεύει. Εκείνη που μιλά στο εσωτερικό σου παιδί. Είμαι το άτομο που σε φέρνει αντιμέτωπο με καταστάσεις, που σε κάνει να δεις.

Ειμαι εγώ. Εγώ που τις νύχτες σε χαϊδεύω για να κοιμηθείς, που αισθάνομαι τις ανησυχίες σου, που σε στηρίζω στις τρέλες σου και σε συνεφέρνω όταν ξεφεύγεις. Είμαι εγώ, που αισθάνομαι τους προβληματισμούς σου και στηρίζω τις αδύναμες στιγμές σου. Είμαι εκείνη που είναι ένα βήμα πίσω σου, για να μπορώ πιο εύκολα να σε ωθήσω μπροστά.

Είμαι εγώ, που μαζί σου δε σταματώ να δημιουργώ. Ναι, ξέρεις ποια είμαι. Είμαι εγώ που είμαι εδώ από επιλογή και όχι από όφελος. Είμαι εδώ γιατί είσαι αυτός που είσαι. Είμαι αυτή, που χωρίς ίχνος προσπάθειας, της λες πράγματα που δε μπορείς να πεις ούτε στον ίδιο σου τον εαυτό. Είμαι εγώ!

Μαρία Χαρίτου

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *