24 Νοεμβρίου 2018
Share

Ξέρεις ποια είμαι

Ξέρεις ποια είμαι. Είμαι εκείνη που σου μοιάζει τόσο γνώριμη ενώ δε τη ξέρεις καθόλου. Είμαι εκείνη που σε απελευθερώνει, εκείνη που σε κάνει να γνωρίζεις εν καινούριο κομμάτι του εαυτού σου. Ναι, είμαι ο σαδιστής εαυτός σου, ο μυστήριος, ο ως τώρα ταμπού εαυτός σου, που τελικά δεν είναι και τόσο ταμπού ε;

Είμαι εκείνη που αποδέχεται το κάθε σου ελάττωμα χωρίς να το δικάζει, αυτή που σε αγκαλιάζει και σε γιατρεύει. Εκείνη που μιλά στο εσωτερικό σου παιδί. Είμαι το άτομο που σε φέρνει αντιμέτωπο με καταστάσεις, που σε κάνει να δεις.

Ειμαι εγώ. Εγώ που τις νύχτες σε χαϊδεύω για να κοιμηθείς, που αισθάνομαι τις ανησυχίες σου, που σε στηρίζω στις τρέλες σου και σε συνεφέρνω όταν ξεφεύγεις. Είμαι εγώ, που αισθάνομαι τους προβληματισμούς σου και στηρίζω τις αδύναμες στιγμές σου. Είμαι εκείνη που είναι ένα βήμα πίσω σου, για να μπορώ πιο εύκολα να σε ωθήσω μπροστά.

Είμαι εγώ, που μαζί σου δε σταματώ να δημιουργώ. Ναι, ξέρεις ποια είμαι. Είμαι εγώ που είμαι εδώ από επιλογή και όχι από όφελος. Είμαι εδώ γιατί είσαι αυτός που είσαι. Είμαι αυτή, που χωρίς ίχνος προσπάθειας, της λες πράγματα που δε μπορείς να πεις ούτε στον ίδιο σου τον εαυτό. Είμαι εγώ!

Μαρία Χαρίτου

About Μαρία Χαρίτου

Από πολύ μικρή, έμαθα να υπάρχω μέσα από τις τέχνες! Τραγουδάω τις χαρές μου, χορεύω tango τις λύπες μου, εκφράζομαι μέσα από τη μουσική μου και γεννάω εικόνες με την πένα μου! Μη με ρωτήσετε ποτέ ποια από όλες αγαπώ περισσότερο γιατί δεν έχω απάντηση! Όλα τα παραπάνω, συν το ελεύθερο και αδάμαστο πνεύμα μου, φτιάχνουν εμένα! Πηγή έμπνευσής μου είναι ο άνθρωπος, μια και μου αρέσει να τον παρατηρώ μέσα από τις λεπτομέρειες! Το τελείωμα του πρώτου μου βιβλίου με τίτλο «παλεύοντας το σκοτάδι μου», είναι η απόδειξη. Τέλος, οφείλω να σας προειδοποιήσω ότι λατρεύω να δημιουργώ εικόνες και συναισθήματα στο μυαλό και την καρδιά σας!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει