Θέλω να μου χαρίσεις μια πρωτοχρονιά

Θέλω να μου χαρίσεις μια πρωτοχρονιά. Μια νέα αρχή, ένα γλυκό ξεκίνημα, 365 νέες ημέρες, έτοιμες να τις γεμίσω με ζεστές αγκαλιές και κατανόηση. Έτοιμες να τις ζωγραφίσω με τα χρώματα των συναισθημάτων μας, με εικόνες που όμοιές τους δεν έχεις ξαναδεί. Έλα να ζήσουμε μια καινούρια πρώτη μέρα και τώρα που σε ξέρω και με ξέρεις τόσο καλά, να τη φτιάξουμε τόσο όμορφη, που να τη ζηλεύουν όλοι!
 
Θέλω να μου χαρίσεις μια πρωτοχρονιά, που να μην ξέρουμε αλήθεια αν είναι πιο έντονο το κόκκινο των αλεξανδρινών ή αυτό του έρωτά μας. Να μπερδεύουμε τη λάμψη στα λαμπιόνια με αυτή των ματιών μας, να ζωντανεύουμε το πράσινο της χειμωνιάτικης φύσης γύρω μας. Τι κι αν έχει περάσει τόσος καιρός;
 
Έλα να πάμε μια βόλτα στη χειμωνιάτικη πόλη και θα δεις πως μέσα μας, υπάρχει ακόμα καλοκαίρι! Κράτησέ με απ το χέρι, και θα νιώσεις την καρδιά σου να χορεύει! Κοίταξε ψηλά μαζί μου και δες πως είναι η ευτυχία. Μύρισε τον αέρα και νιώσε τα αρώματα της αγάπης! Έλα να διαβούμε τα σκοτεινά μονοπάτια μας και να τα γεμίσουμε με φως!
 
Χάρισέ μου μια πρωτοχρονιά κι εγώ θα την κάνω την καλύτερη από όσες έχεις ποτέ ονειρευτεί!
 
Μαρία Χαρίτου

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *