Ξέρεις τι είναι σέξι;

Σέξι κι όποιος αντέξει! Ατάκα χιλιοακουσμένη ομολογουμένως, είτε από το εκάστοτε sex symbol αναφερόμενο στον εαυτό του, περιαυτολογώντας με μετριοφροσύνη πάντα. Είτε από τον εκάστοτε κόλακα, προς το αντικείμενο του πόθου του. Και στην χείριστη των περιπτώσεων, κάφρικα μέσα από έκφραση ειρωνείας, προς κάποιο «παρατράγουδο», ας μου επιτραπεί η χρήση της λέξης. Σκληρό και βάρβαρο το τελευταίο, αλλά κι εσύ κουκλίτσα μου είναι αυτό που λένε τα θέλει ο οργανισμός σου!

Μια κουβέντα της μάνας μου θα μου έρχεται στο μυαλό, όταν βλέπω την «Άρτα και τα Γιάννενα» σε δίποδο κι αυτό με δείγματα υφάσματος πάνω του. «Όταν κορίτσι μου θα ντύνεσαι, δυο πράγματα να έχεις στο μυαλό σου. Αρχικά ή από την μέση και πάνω να δείχνεις ή τα πόδια σου. Κι από την άλλη, κοίτα το ρούχο που φοράς να είναι για τα κυβικά σου». Αυτά, κι από τότε όταν βλέπω το τσίρκο Μεντράνο σε γυναίκες ή τα θαύματα της εκάστοτε μπάρας του εκάστοτε μπαρ, να κυκλοφορούν στον δρόμο, σταυροκοπιέμαι και αναφωνώ «ωχ τι βλέπουν τα ματάκια μου και δεν ξεκουμπώνουν από την θέση τους». Μα αν είναι δυνατόν, ήμαρτον!

Και όχι ρε φίλε, ούτε κομπλεξική είμαι, ούτε καμιά γεροντοκόρη, αλλά όταν αντικρίζω την παρωδία, το στόμα μου ανοίγει από μόνο του. Διότι όταν βλέπω το κολάν τσίτα στα μετόπισθεν (δεν θα σχολιάσω σε αυτή την φάση τα αχαρακτήριστα ηλεκτρίκ χρώματα που έχουν κάποια) και το μπλουζάκι να καλύπτει ίσα ίσα τα εκάστοτε πλούσια ελέη, απλά θα απορώ με το τι κυκλοφορεί. Γιατί όσο αλαβάστρινο κορμί και να έχεις, ε ο συνδυασμός αυτός είναι κάπως, εγώ το λέω φτηνό, εσύ πες το όπως θες. Από την άλλη όταν θα δω κι εκείνες τις γυναίκες με τα παραπάνω κιλά, που σε καμία περίπτωση δεν θα τα κρίνω, εφόσον είμαι υπέρμαχος του τα πάχη μου τα κάλλη μου. Αλλά και πάλι θα σαστίσω όταν θα δω το δίχτυ- καλτσόν να θυμίζει ρολό ψητό παρασφιγμένο μαζί με το περιεχόμενο του. Και θα είναι η ώρα λοιπόν μετά από τα προαναφερθέντα, που θα αναφωνήσω «μα ρε κορίτσια, γιατί;»

Είναι κρίμα κι άδικο να μειώνουμε έτσι τους εαυτούς μας. Κι αν μου πεις, μα οι άντρες έτσι χαζεύουν, θα σου πω πως το φτηνό τραβάει τα βλέμματα, αλλά το ακριβό εξασφαλίζει την διάρκεια. Σέξι κορίτσι μου θα σε κάνει ο τρόπος που θα κοιτάξεις τον άλλο, που θα παίξεις με το μυαλό του, που θα ερεθίσεις τις αισθήσεις του. Ναι, αυτό! Η φτήνια είναι συνώνυμο της απελπισίας κι αυτό δεν μας ταιριάζει. Ντύσου λοιπόν, με κάτι που θα το φοράς και δεν θα σε φοράει και βγες έξω. Και για δες εκείνον που σε περιμένει στο μπαρ, τα μάτια του γυαλίζουν κοιτώντας σε κι εσύ όπως κι αυτός γνωρίζεις πως η σεξουαλικότητα σου δεν περιορίζεται στα ρούχα σου. 

Χριστίνα Ρογκάκου

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *