Σχέσεις του σήμερα: Άλλα θέλω, άλλα κάνω και άλλα εννοώ

Σχέσεις ερωτικές σήμερα για αυτό θέλω να σου μιλήσω και να το ψάξουμε λίγο μαζί. Γιατί προσωπικά άκρη δεν έβγαλα και σαστίζω με τον τρόπο που δημιουργούνται αυτές οι σύγχρονες. Έτσι κάθομαι και σκέφτομαι πως ή πολλά παραμύθια έχω διαβάσει από μικρή ή που οι εποχές έχουν προχωρήσει κι εγώ έχω μείνει στο ρομαντικό παρελθόν. Αλλά για στάσου μόνο έμενα μου φαίνονται παράξενες; Όμως πάμε να τις δούμε παρέα μήπως και βγάλουμε άκρη.

Αν λοιπόν στρέψεις το βλέμμα στο περίγυρο σου σίγουρα θα αντικρίσεις ένα δείγμα από τα ζευγάρια που σου λέω. Εκείνο που ο ένας από τους δυο τουλάχιστον βιώνει το συναίσθημα, άλλα θέλω άλλα κάνω και άλλα εννοώ. Γιατί μπορεί να είναι σε μια σχέση, να σου υποστηρίζει αρειμανίως πως δεν αντέχει βρε αδελφέ το έτερον ήμισυ αλλά δεν μπορεί να φύγει κι από αυτό. Ενώ από την άλλη φυσικά αν εμφανιστεί και τίποτα ενδιαφέρον στα πέριξ, άνθρωποι είμαστε με αδυναμίες, όχι να πούμε;

Γελάς και δίκιο έχεις, αλλά έχω και plan B για τις προαναφερθείσες σχέσεις. Είμαστε λοιπόν εκεί που ο ένας από τους δυο ναι μεν περνάει καλά στο δεσμό του αλλά του λείπει αυτό το αλατοπίπερο που το έχει καταντήσει άνοστο. Έτσι δοκιμάζει κι από γύρω γύρω, άλλωστε τι ψυχή έχουν τα τσιμπολογήματα. Θα μου πεις από την άλλη γιατί δεν δοκιμάζει να χωρίσει αφού κάτι τον ενοχλεί στο ταίρι του και δίκιο θα έχεις. Αλλά τον άλλο μήνα παντρεύονται ξέχασα να σου πω και τα πράγματα είναι ταχτοποιημένα για να τα αλλάζεις.

Ναι ίσως είναι αυτό λοιπόν που κάνει τα προαναφερθέντα σενάρια να γίνονται πραγματικότητα. Ο συμβιβασμός είναι βολικότερος από την ανατροπή καταστάσεων που μας ενοχλούν. Από την άλλη μπορεί κι ο πρίγκιπας που διαβάζαμε μικροί να παντρευόταν ναι μεν την πριγκίπισσα, αλλά να είχε και μια εναλλακτική που δεν την γνωρίσαμε ποτέ.      

Χριστίνα Ρογκάκου

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *