Μη μου πεις πότε πως μ’ αγαπάς

Μη μου πεις ποτέ πως μ’ αγαπάς, άσε με να το ανακαλύπτω μονή μου μέρα με τη μέρα. Δεν έχω ανάγκη να ταΐσω το μυαλό μου με λόγια. Ανάγκη έχω να γεμίσω τα μάτια μου εικόνες.

Μη μου πεις ποτέ πως μ’ αγαπάς, γιατί έτσι η ανακάλυψη θα κρατήσει περισσότερο και δε θα ρουτινιάσω. Μη μου πεις ποτέ πως μ αγαπάς, γιατί αν κάποτε με αφήσεις, θα σου ρίξω ευθύνη. Βλέπεις, ό,τι δε λέμε, δε μας βαραίνει.

Μη μου πεις ποτέ πως μ’ αγαπάς, γιατί η αγάπη πια έχει ευτελιστεί. Έχει χάσει το νόημα της ύπαρξής της. Τη χρησιμοποιούν πάντα για να πετύχουν κάποιο σκοπό, δεν είναι πια ανιδιοτελής.

Μη μου πεις ποτέ πως μ’ αγαπάς, γιατί η πραγματική αγάπη δεν είναι ένα συναίσθημα απλό. Η αγάπη είναι το όλον, και δεν πρέπει να την χωράμε, να τη στριμώχνουμε σε ένα μυαλό ή σε μια καρδιά. Η αγάπη είναι ασύληπτη απ’ τον ανθρώπινο εγκέφαλο.

Μη μου πεις ποτέ πως μ’ αγαπάς, γιατί η αγάπη μετριέται με τα προσωπικά όρια του καθενός. Η αγάπη ανήκει σ’ εκείνον που την αισθάνεται, η ένταση και το μέγεθός της διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο, ανάλογα με το πως την αντιλαμβάνεται.

Μη μου πεις ποτέ πως μ’ αγαπάς… άσε με να το καταλάβω βλέποντας το που μπορείς να φτάσεις για την αγάπη αυτήν.

Μαρία Χαρίτου

About Μαρία Χαρίτου

Από πολύ μικρή, έμαθα να υπάρχω μέσα από τις τέχνες! Τραγουδάω τις χαρές μου, χορεύω tango τις λύπες μου, εκφράζομαι μέσα από τη μουσική μου και γεννάω εικόνες με την πένα μου! Μη με ρωτήσετε ποτέ ποια από όλες αγαπώ περισσότερο γιατί δεν έχω απάντηση! Όλα τα παραπάνω, συν το ελεύθερο και αδάμαστο πνεύμα μου, φτιάχνουν εμένα! Πηγή έμπνευσής μου είναι ο άνθρωπος, μια και μου αρέσει να τον παρατηρώ μέσα από τις λεπτομέρειες! Το τελείωμα του πρώτου μου βιβλίου με τίτλο «παλεύοντας το σκοτάδι μου», είναι η απόδειξη. Τέλος, οφείλω να σας προειδοποιήσω ότι λατρεύω να δημιουργώ εικόνες και συναισθήματα στο μυαλό και την καρδιά σας!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει