26 Απριλίου 2019
Share

Η Ανάσταση πάντα θα έρχεται μετά τη Σταύρωση, μη το ξεχνάς

Μη φοβηθείς τα βάσανα και μη τα ονομάσεις τέλος.

Μη χαθείς στη θλίψη μένοντας όμηρος της.

Μη δώσεις στο πρόβλημα μόνιμη θέση στη ζωή σου.

Μη ξεχάσεις πως αυτό είναι το βήμα για να φτάσεις στο παράδεισο σου. Σε εκείνο το δικό σου γιατί δεν είναι ίδιος για όλους μας. Ξέρεις που θες να φτάσεις και τα εμπόδια που θα βρεις μπροστά σου μόνο πιο γλυκιά μπορούν να κάνουν τη προσμονή του.

Έτσι θα έρθει αρκεί να το πιστέψεις και να παλέψεις για αυτό. Ξέρω πολλές φορές πως η ανηφοριά των δυσκολιών θα φαντάζει Γολγοθάς. Μα αν δεν υπήρχε αυτός δεν θα έφτανες ποτέ τόσο δυνατός στη γη της Επαγγελίας. Αν δεν είχες λυγίσει δεν θα σηκωνόσουν τώρα με τόσο θάρρος και πείσμα. Αν τα δάκρυα δεν είχαν αυλακώσει το πρόσωπο σου δεν θα καθάριζε η καρδιά σου από το πόνο. Η ευτυχία δεν θα γέμιζε φωτεινά χρώματα αν εσύ δεν τα δημιουργούσες. Η γαλήνη δεν θα φώλιαζε στη ψυχή σου αν δεν έπλαθες αγάπη μέσα σου.

Αυτή θέλει δύναμη για να γεννηθεί και να γεμίσει τη πλάση. Για αυτό μην δειλιάσεις αντικρίζοντας τις πληγές σου, επούλωσε τες και κράτα τες σαν παράσημα. Σε έκαναν αυτό που είσαι σήμερα για αυτό αξίζουν την εκτίμηση σου και μη ξεχνάς.

Η Ανάσταση δεν θα λουζόταν από λαμπερό φως, αν η Σταύρωση δεν είχε προηγηθεί.

Χριστίνα Ρογκάκου

About Χριστινα Ρογκακου

"Καταγόμενη από την Μάνη θεωρητικά θα έπρεπε να έχω ένα δυναμικό χαρακτήρα, κάτι όμως που πάντα έρχεται σε σύγκρουση με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου μου “Καρκίνου”. Αθεράπευτα ρομαντική και ονειροπόλα!! Με μια ροπή προς τα ρίσκα και φανατική ακόλουθος της τάσης για την απόκτηση του άπιαστου. Πάντα λάτρευα το να γράφω μιας και με αυτόν τον τρόπο μπορούσα να εκφράσω πάντα τις σκέψεις μου πολύ καλύτερα από το να χρησιμοποιώ τα λόγια! Ερωτευμένη με την ζωή και ανοιχτή στο ότι μπορεί αυτή να μου δώσει."

Μπορεί επίσης να σας αρέσει