Κλείσε τα μάτια σου

Κλείσε τα μάτια σου

«Για αυτά τα μάτια σου πεθαίνω ξεψυχώ

Για αυτά τα μάτια σου θα αναστηθώ.»

Πως μπορώ αλλιώς να στο εκφράσω, τι λέξεις να ταιριάξω για να σου εξηγήσω την επίδραση σου πάνω μου. Πως να εξηγήσω τον έρωτα, την φωτιά τη θύελλα που γεννιέται μέσα από τα μάτια σου. Τι να σου πω για να καταλάβεις, αφού το κύμα της ψυχής μου σκάει μέσα μου και σε ζητά.

Πως να σου δώσω να καταλάβεις τους χτύπους της καρδιάς μου που γίνονται άναρχοι στη σκέψη σου. Πώς να σε κάνω να καταλάβεις πως ο έρωτας και η αγάπη έγιναν ένα για αυτά τα μάτια σου. Με ποιο τρόπο να σου εξηγήσω πως αυτά με τα χρόνια αντί να απαλύνουν, θεριεύουν.

Πως να σου δείξω πως τα σημάδια από σένα πάνω στο σώμα μου έχουν γίνει ανεξίτηλα. Αυτά καίνε και εγώ τα χαϊδεύω. Κρατάνε τα αποτυπώματα σου και με καθιστούν ολότελα παντοτινά δική σου. Πώς να σου δώσω να καταλάβεις πως στα όνειρα γίνονται πυρκαγιά και με καίνε τα χέρια σου.

Πως να σου εξηγήσω πως όσο φοβάσαι εσύ την δύναμη της σύγκρουσης μας τόσο την φοβάμαι κι εγώ. Πώς να σου πω το ότι τις στιγμές μας δεν τις έχω ξεχάσει ούτε εγώ. Πώς να σβήσω τα μάτια σου όταν αυτά επιστρέφουν σε μένα κάθε φορά.

Πώς να πω πως δεν σε ξέρω, όταν ακόμα το τηλέφωνο μέσα στη νύχτα χτυπάει και το μήνυμα σου «είσαι εδώ;» με βρίσκει πάντα εδώ.    

Χριστίνα Ρογκάκου

About Χριστινα Ρογκακου

"Καταγόμενη από την Μάνη θεωρητικά θα έπρεπε να έχω ένα δυναμικό χαρακτήρα, κάτι όμως που πάντα έρχεται σε σύγκρουση με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου μου “Καρκίνου”. Αθεράπευτα ρομαντική και ονειροπόλα!! Με μια ροπή προς τα ρίσκα και φανατική ακόλουθος της τάσης για την απόκτηση του άπιαστου. Πάντα λάτρευα το να γράφω μιας και με αυτόν τον τρόπο μπορούσα να εκφράσω πάντα τις σκέψεις μου πολύ καλύτερα από το να χρησιμοποιώ τα λόγια! Ερωτευμένη με την ζωή και ανοιχτή στο ότι μπορεί αυτή να μου δώσει."

Μπορεί επίσης να σας αρέσει