17 Ιουλίου 2019
Share

Δεν ξεγελιέται η καρδιά

Η καρδιά πάντα θα επιθυμεί αυτό που την καίει. Είναι ανούσιο και συνάμα προσβλητικό, να της δώσεις οτιδήποτε άλλο. Δεν θα την ξεγελάσεις και το ξέρεις, όσο αφελής κι αν είναι κάποιες φορές, θα σου απαντήσει με τον πιο σκληρό και επίπονο τρόπο, όταν πας να την κοροϊδέψεις.

Άφησε την να θρηνήσει, με τον τρόπο της. Δώσε της χρόνο να επουλωθεί, ξέρει τον τρόπο, απλά άφησε την. Μην ξεχνάς όμως να την προσέχεις. Μην την χαραμίσεις σε ψεύτικες αγκαλιές, αφού το ξέρεις πως δεν τις γουστάρει. Μην την παιδέψεις κι άλλο. Αν φοβάσαι την μοναξιά, ξεκίνα να σε αγαπάς, αυτή είναι η λύση, όχι να αναλώνεις την καρδιά σου.

Θα ξυπνήσεις μια μέρα και θα την ακούσεις ξανά να χτυπά τόσο δυνατά και χαρούμενα. Απλά δώσε της τον χρόνο και τον χώρο που χρειάζεται.

Catia Marjary

About Catia m.marjary

Αθεράπευτα ονειροπόλα, μα πεισματικά ρεαλίστρια. Δεν χωράω σε καλούπια, ούτε φοράω ετικέτες. Είμαι μια τρελή που την βρίσκει με το να αποτυπώνει στο χαρτί, ότι βασανίζει το μυαλό και την ψυχή της. Πιστεύω πως τίποτα δεν είναι δεδομένο και η ζωή απρόβλεπτη.

Η δίψα της ψυχής μου για την γραφή είναι τόσο έντονη, κι αν κάτι έχω μάθει στην μικρή έως τώρα ζωή μου, είναι ότι όταν κάτι την καίει, είναι θέμα χρόνου να το κάνει πράξη.

Πολλά μπορώ να πω για εμένα, αλλά μου αρέσει να εξάπτω την φαντασία,να με ανακαλύπτουν και να διεκδικούν αυτό που έχω.

My moto: Love yourself and the universe will love you back, never give up, live and learn as much as you can.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει