5 Αυγούστου 2019
Share

Η γυναίκα που με σημάδεψε

Αυτή η γυναίκα που κάθεται εκεί σιωπηλή και αμίλητη, είναι η γυναίκα που άλλαξε τη ζωή μου. Μην τη βλέπεις έτσι αμίλητη, τα λόγια της ακόμα ηχούν μέσα μου. Μην τη βλέπεις ήρεμη, αναστάτωσε όλη μου την ύπαρξη.

Εκείνη η πρώτη φορά που την είδα έμεινε ανεξίτηλη μέσα μου. Τα μάτια της μου θύμισαν τη Lana Turner , το περπάτημά της την Audrey Hepburn. Σαν αερικό, σαν ένα πλάσμα που έτρεχε για να ξεφύγει από αυτά που την κατέτρεχαν μέσα της. Ήθελα τόσο πολύ να με προσέξει, σκεφτόμουν προσεκτικά τις κινήσεις μου και ήθελα να μου ρίξει λίγη από τη ματιά της.

Εκείνη η γυναίκα που κάθεται μόνη στο μπαρ και καπνίζει μανιωδώς. Εκείνη η γυναίκα, εκείνη η χαρά και ταυτόχρονα λύπη της ζωής μου. Εκείνη με ανέστησε και με έβγαλε από τη βαλτωμένη μου ζωή και εκείνη με τραυμάτισε. Να ήξερες πόσο ήθελα να ακουμπήσω την ψυχή της, να μάθω αυτά που πέρασε στο διάβα της ζωής της, να αγγίξω την καρδιά της και να με εμπιστευτεί!

Εκείνη η γυναίκα άναψε μέσα μου φωτιά που δεν έσβησε ποτέ, κατάφερε να με ξεγυμνώσει. Ναι, αυτή η γυναίκα που τη βλέπεις ήρεμη και λιγομίλητη…

Μαρία Σκαμπαρδώνη

About Guest Μεταξύ μας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει