Την γυναίκα φίλε μου, την κρατάς με πράξεις

Ναι την ερωτεύτηκες, την αγάπησες, την έκανες δική σου, μπορεί και να την παντρεύτηκες ή απλά να πέρασες μια νύχτα πάθους μαζί της. Ε, και λοιπόν; Σου δίνει αυτό το δικαίωμα να την θεωρείς δεδομένη;
 
Δυστυχώς όχι. Μια γυναίκα δεν θέλει μονάχα λόγια για να ικανοποιηθεί αλλά και πράξεις. Θέλει εκείνη τη συνάντηση που θα ανατρέψει τα δεδομένα και θα δώσει εκείνη την ελπίδα που μαζί με το φως θα φέρει την δύναμη και θα μειώσει την δυσκολία.
 
Εκείνο το χάδι που θα απαλύνει τον πόνο και θα δώσει χαρά. Διότι, ο Έρωτας μόνο πληρότητα φέρνει…Αν δεν την φέρνει μην τον ονομάζεις έτσι. Να την θαυμάζεις την γυναίκα που έχεις δίπλα σου. Να της το δείχνεις, να της το λες με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο. Και αυτό γιατί η ψυχή της είναι φτιαγμένη από γυαλί που εύκολα μπορεί να γίνει θρύψαλα.
 
Και άντε μετά να συναρμολογήσεις τα κομμάτια. Και ξέρεις πολύ καλά πως τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο.
Πρόσεξε μόνο, μην της σπείρεις την αμφιβολία κάνοντάς την δάκρυ. Διότι, τότε την έχασες φίλε μου. Και αυτό θα το δεις στην σιωπή της. Στην φυγή της.
 
Πόσα πια να αντέξει και εκείνη; Δεν θέλει νομίζεις την Ευτυχία; Αν δεν μπορείς να την κάνεις ευτυχισμένη. Φύγε. Μόνο μην ξεχάσεις να της το πεις. Διότι, θα φας το μεγαλύτερο χαστούκι. Εκεί είναι που θα πέσεις στα μάτια της.
 
Μια μάχη είναι η γυναίκα φίλε μου. Δεν είναι μια απλή ζαριά αλλά ολόκληρο παιχνίδι. Να την σέβεσαι και να την προσέχεις.
 
Νικόλ Παπαδόπουλου

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *