11 Δεκεμβρίου 2019
Share

Το σώμα μου είναι δικό μου

Το σώμα μου είναι δικό μου. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να με ακουμπήσει παρά τη θέληση μου. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να με κρίνει για τις επιλογές μου. Τι κάνω με το σώμα μου δεν αφορά κανέναν. Δεν προκαλώ εγώ, ούτε το ντύσιμο μου, ο τρόπος που σκέφτεσαι είναι προκλητικός.

Δεν είμαι υπαίτια για κανένα βιασμό και χτύπημα, είναι ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα υπαίτιος. Δεν είμαι καμία από τις χυδαιολογίες που με τόση ευκολία μου προσάπτεις, ίσως αυτά είναι που κατά βάθος πιστεύεις για εσένα. Ναι είμαι γένος θηλυκού και ναι είμαι άνθρωπος. Έχω δικαιώματα και είμαι ελεύθερη να ζήσω όπως επιθυμώ. Δεν πίστεψα ποτέ μου πως είμαι το αδύναμο φύλο, δεν βρίσκω καμία αδυναμία σε τίποτα από όσα είμαι. Δεν φοράω ετικέτες. Δεν μπαίνω σε καλούπια. Δεν χαρίζομαι.

Τολμάω και είμαι αυτή που είμαι. Όμως πάνω από όλα είμαι άνθρωπος, όπως και εσύ.

Catia Marjary

About Catia m.marjary

Αθεράπευτα ονειροπόλα, μα πεισματικά ρεαλίστρια. Δεν χωράω σε καλούπια, ούτε φοράω ετικέτες. Είμαι μια τρελή που την βρίσκει με το να αποτυπώνει στο χαρτί, ότι βασανίζει το μυαλό και την ψυχή της. Πιστεύω πως τίποτα δεν είναι δεδομένο και η ζωή απρόβλεπτη.

Η δίψα της ψυχής μου για την γραφή είναι τόσο έντονη, κι αν κάτι έχω μάθει στην μικρή έως τώρα ζωή μου, είναι ότι όταν κάτι την καίει, είναι θέμα χρόνου να το κάνει πράξη.

Πολλά μπορώ να πω για εμένα, αλλά μου αρέσει να εξάπτω την φαντασία,να με ανακαλύπτουν και να διεκδικούν αυτό που έχω.

My moto: Love yourself and the universe will love you back, never give up, live and learn as much as you can.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει