24 Ιανουαρίου 2020
Share

Χρόνια πολλά Μεταξύ μας…

Σας βρήκα τυχαία, σε μια φορτισμένη συναισθηματική στιγμή. Διάβασα τα κείμενα της παρέας και με άγγιξαν. Είχα έτοιμα κείμενα και ένιωσα την ανάγκη να τα δώσω. Με χαρά τα δεχτήκατε και έτσι βρήκα και εγώ καταφύγιο στο «Μεταξύ μας».

Στην πορεία κατάλαβα πως δεν είναι απλά ένα ακόμα Site, είναι μια ομάδα. Αληθινές ανθρώπινες σχέσεις αναπτύσσονται μεταξύ των μελών. Ο Πεντέλης, η Έλενα. Ο Λουκάς που φιλοσοφεί κάθε φράση και συναίσθημα. Η Ανθή, η Ελίνα, ο Αντώνης, η Ιωάννα, η Λίνα, η Χριστίνα, η Μαρία, η Μπέττυ και η Αθηνά. Μετά ήρθαν και αλλά παιδιά, όλοι με την ίδια όρεξη. Η Εύα, οι δύο Μαρίες, η Ιωάννα που βρέθηκα στην παρουσίαση του βιβλίου της.

Βραδιές «Μεταξύ μας» σε κεντρικό μεζεδοπωλείο με ζωντανή μουσική μας έδενε πιο πολύ. Η ομάδα δεν ήταν απλά… μια ηλεκτρονική γνωριμία, αλλά είχε ζωή!

Γιατί το «Μεταξύ μας» είναι η αφορμή για τη δημιουργία αυθεντικών σχέσεων, από ανθρώπους με αισθήματα που θέλουν να γράψουν αυτό που σκέφτονται! Αληθινών και αυθεντικών ανθρώπων που εκτός από «την πένα» τους ενώνουν οι αληθινές ανθρώπινες σχέσεις.

2 χρόνια «Μεταξύ μας» και νιώθω μεγάλη τιμή που είμαι μέλος σε αυτήν την ομάδα με τα υπέροχα παιδιά. Όλα αυτά έχουν περάσει στο διαδικτυακό κοινό, για αυτό αγάπησε το «Μεταξύ μας» αλλά και γιατί έχει κάτι να πει σε όλους!

About Νίκος Μιχαλόπουλος

Γεννημένος το 1983 στην Αθήνα, έχω σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων και εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας τον τελευταίο χρόνο, έχοντας αποκτήσει εμπειρία 8 ετών ως εργαζόμενος στον ιδιωτικό τραπεζικό τομέα. Το γράψιμο για μένα είναι αποφόρτιση συναισθημάτων που συντελεί στην ψυχική ηρεμία! Μια μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια αυτογνωσίας! Όλα τα κείμενα στο «μεταξύ μας» είναι απλά, μιλώντας στην ψυχή του αναγνώστη, δεν είναι απρόσωπα και ο καθένας μπορεί να τα νιώσει, όλα αυτά το κάνουν να ξεχωρίζει από τους παρεμφερείς ιστότοπους. Μεταξύ μας, σας ευχαριστώ που ήρθα στην υπέροχη παρέα σας!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει