Μικρές στιγμές ευτυχίας

Μικρές στιγμές ευτυχίας, οι πιο απλές μου στιγμές. Όλα αυτά τα μικρά κομμάτια παζλ που τα θεωρώ ασήμαντα, όμως όταν τα ενώσω δημιουργούν τη ζωή μου. Νιώθω την ψυχή μου να χαμογελάει και κρυφά παρακαλάω να μην αλλάξει ποτέ το συναίσθημα αυτό.

Όσο κι αν με ξελογιάζω ξέρω πως ο χρόνος δε θα μου χαρίσει τίποτα. Τα παίρνει και τα αλλάζει όλα. Ερωτεύομαι τη ζωή, με ερωτεύεται και αυτή. Δε λείπουν οι άσχημες στιγμές, όμως περνάνε και αυτές, μένει μόνο ό,τι επιτρέψω στο μυαλό μου να κρατήσει. Είμαι ευγνώμων για ό,τι έχω. Έχω ότι ακριβώς χρειάζομαι, πορεύομαι με αυτό και ότι δεν μου αρέσει το αλλάζω.

Η μυρωδιά των λουλουδιών, υπέροχη. Ο ήλιος τόσο φωτεινός και ζεστός. Οι άνθρωποι στη ζωή μου ερωτεύσιμοι. Ο ήχος των κυμάτων της θάλασσας ευφραίνει την ψυχή μου. Τα αστέρια κάνουν το χρόνο να σταματά. Τόσο μικρά, όμως τόσο ανεκτίμητα. Δίνουν χρώμα στη ζωή. Ό,τι έχει αξία δεν αγοράζεται με χρήματα.

Μικρές στιγμές ευτυχίας, οι πιο απλές μου στιγμές. Αυτές που θεωρώ δεδομένες και επιτρέπω στην καθημερινότητα να μη με αφήνει να τις απολαύσω. Δε θα με περιμένουν, όσο κι αν το θέλω. Όποτε στο χέρι μου είναι να τις γευτώ ή να αναρωτιέμαι μια ζωή τι γεύση είχαν.

Catia Marjary

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *