21 Μαρτίου 2021
Share

Έξαψη

Μικρές δόσεις από ‘σένα, ίσα να μη σε χορταίνω ποτέ. Καταδικασμένος και άβουλος, πάντα υπόδουλος της όρεξής μου. Υποχείριο των αδάμαστων σκέψεων. Έρμαιο της ηδονής και της λαγνείας.

Υπηρέτης των αχόρταγων κορεσμών. Κακόμοιρος, να σέρνομαι ικετεύοντας για έλεος. Ω, φύση του αστείρευτου πάθους, ώ, δίνη μέσα στο κεφάλι μου που οδηγείς στα υγρά μονοπάτια μιας απόκοσμης τρέλας!

Πάγωσε, χρόνε, σ’ αυτό το δευτερόλεπτο, και κράτησε αυτή την έκσταση για πάντα. Τούτη τη στιγμή που ρίγος κυλάει τη ραχοκοκκαλιά μου και την πλημμυρίζει ζεστασιά. Που το μυαλό μεθυσμένο τραγουδάει με ανάσες και το κορμί χορεύει στο ρυθμό τους.

Ω, αρχέγονό μου ένστικτο, που μου ελέγχεις κάθε κύτταρο. Ω, χτύπε της καρδιάς μου που κουρδίζεις την ψυχή μου με ζωή, δείξτε μου έλεος και μη με σώσετε ποτέ από αυτή μου την καταδίκη!

Μαρία Χαρίτου

About Μαρία Χαρίτου

Από πολύ μικρή, έμαθα να υπάρχω μέσα από τις τέχνες! Τραγουδάω τις χαρές μου, χορεύω tango τις λύπες μου, εκφράζομαι μέσα από τη μουσική μου και γεννάω εικόνες με την πένα μου! Μη με ρωτήσετε ποτέ ποια από όλες αγαπώ περισσότερο γιατί δεν έχω απάντηση! Όλα τα παραπάνω, συν το ελεύθερο και αδάμαστο πνεύμα μου, φτιάχνουν εμένα! Πηγή έμπνευσής μου είναι ο άνθρωπος, μια και μου αρέσει να τον παρατηρώ μέσα από τις λεπτομέρειες! Το τελείωμα του πρώτου μου βιβλίου με τίτλο «παλεύοντας το σκοτάδι μου», είναι η απόδειξη. Τέλος, οφείλω να σας προειδοποιήσω ότι λατρεύω να δημιουργώ εικόνες και συναισθήματα στο μυαλό και την καρδιά σας!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει