Το αντικλείδι

Ένα κλειδί ανοίγει πόρτες. Μπορεί να ανοίξει ευκαιρίες, να ξεκλειδώσει μια καρδιά, να ξεδιπλώσει μια ψυχή. Ένα κλειδί μπορεί να το γυρίσεις και να βρεθείς στον ουρανό, ή στον ωκεανό. Είναι εκείνο που σε πάει από τα χαμηλά στα ψηλά, αλλά ποτέ το αντίθετο.

Ένα κλειδί μπορεί να σου ανοίξει στη ζωή το παράθυρο με τις αστείες στιγμές, ίσως λυπηρές και άλλες φορές χαρούμενες. Ένα κλειδί ξεκλειδώνει τα χρόνια, τους μήνες, τις μέρες, τις ώρες, τα λεπτά, τα δευτερόλεπτα.

Ένα κλειδί είναι η αιτία που γνωρίζεις και γίνεσαι ένα με καινούργιους ανθρώπους, με δικά τους θέλω. Μπορεί να σου ανοίξει ελπίδες στο μέλλον, να σου γεμίσει τη ζωή χρώματα και όνειρα.

Ένα κλειδί ξεδιπλώνει συναισθήματα, ανοίγει ορίζοντες, σου σκουπίζει τα δάκρυα. Μπορεί να σε μάθει να αντέχεις την ειρωνεία, την αλαζονεία και να σε χτίσει με θάρρος, να σου δώσει αυτοπεποίθηση.

Ένα κλειδί, ίσως να είναι η δύναμη, η χαρά, η επιτυχία σου και σίγουρα θα σε οδηγήσει στο δρόμο της απελευθέρωσης. Το θέμα δεν είναι ποιος είναι εκείνος που το έχει αλλά, ποιος μπορεί να έχει αντικλείδι. Μόνο ΕΣΥ!

Katerina Lion

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *