23 Σεπτεμβρίου 2024
Share

Αποτέφρωση

Post Views: 28

Στις σκέψεις, στις λέξεις, στα αισθήματα που κάηκαν κι αυτά απαρηγόρητα. Στο χρόνο που δεν έδωσες. Στην ευκαιρία που κάηκε συθέμελα κι αυτή.

Στις ελπίδες, στα όνειρα που στέρεψαν το χρώμα τους και ‘γίναν μαύροι πίνακες, μουντζουρωμένοι, παγωμένα τοπία δίχως να ξεχωρίζουν μορφές, μπερδεμένα, στερημένα από τα «θέλω» και αλλά τόσα λιμοκτονημενα στοιχεία που προσδίδουν έκφραση.

Εδώ τα πάντα σταμάτησαν να υπάρχουν ξαφνικά. Τα σκότωσες, τα πέταξες, τα έκαψες. Τα υποτίμησες, τα βεβήλωσες, ό,τι σου ανήκε το κατέστρεψες παίρνοντας ηδονή από την κάθε σταγόνα καταστροφής που έσταζε απ’ τα συντρίμμια που δημιούργησες.

Κι αφού το στράγγισες, αφού το απομύζησες, κι αφου δεν έσταζε πια ζωή μα δηλητήριο, το άφησες να πέσει άτσαλα, χωρίς να δείξεις καν τη φροντίδα και το σεβασμό του θηρευτή προς το θήραμά του.

Ήταν το τέλος που άξιζε να γευτείς. Το τίμημα που σκότωσες τον έρωτα.

Μαρία Χαρίτου

Post Views: 28

About Μαρία Χαρίτου

Από πολύ μικρή, έμαθα να υπάρχω μέσα από τις τέχνες! Τραγουδάω τις χαρές μου, χορεύω tango τις λύπες μου, εκφράζομαι μέσα από τη μουσική μου και γεννάω εικόνες με την πένα μου! Μη με ρωτήσετε ποτέ ποια από όλες αγαπώ περισσότερο γιατί δεν έχω απάντηση! Όλα τα παραπάνω, συν το ελεύθερο και αδάμαστο πνεύμα μου, φτιάχνουν εμένα! Πηγή έμπνευσής μου είναι ο άνθρωπος, μια και μου αρέσει να τον παρατηρώ μέσα από τις λεπτομέρειες! Το τελείωμα του πρώτου μου βιβλίου με τίτλο «παλεύοντας το σκοτάδι μου», είναι η απόδειξη. Τέλος, οφείλω να σας προειδοποιήσω ότι λατρεύω να δημιουργώ εικόνες και συναισθήματα στο μυαλό και την καρδιά σας!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει