21 Ιανουαρίου 2018
Share

Το ταξίδι της παρέας στις λέξεις μόλις άρχισε

Χαίρετε κυρίες και κύριοι. Κάθε νέο εγχείρημα έχει μια μαγική και μια άβολη στιγμή. Η μαγική στιγμή γεννιέται με το ερώτημα «τελικά θα το κάνουμε;» και η άβολη με το να βγεις μπροστά και να παρουσιάσεις την προσπάθεια στον κόσμο. Λένε ότι η πρώτη εντύπωση μετράει. Θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω. Θα κάνω ότι μπορώ να έχετε καλή άποψη για το στέκι μας από την αρχή. Θα ζητήσω όμως να μας κρίνετε και αυστηρά μάλιστα στην πορεία μας. Αν υπήρξαμε συνεπείς, αληθινοί απέναντι σας και στα γραπτά μας.

Ποιοι είμαστε λοιπόν; Μια παρέα ανθρώπων που απολαμβάνουν το ταξίδι στις λέξεις και μέσω αυτής έμαθαν να χαίρονται ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Έχουμε διαφορετικές ιδέες, τρόπο γραφής και ενδιαφέροντα. Τι έχουμε κοινό; Την αγάπη για τη γραφή και την πίστη στη δύναμη της παρέας. Το νεοσύστατο site ονομάζεται Μεταξύ μας και αντανακλά την κοινή θεώρηση το ότι να μοιράζεσαι ιδέες, αισθήματα, λέξεις και στιγμές με φίλους, γνωστούς και αγνώστους είναι μια ανάγκη ανθρώπινη που μπορεί να οδηγήσει σε όμορφα μονοπάτια.

Το site θα είναι πολυθεματικό και αυτοδιαχειριζόμενο. Δύσκολα εγχειρήματα και τα δυο. Δεν μας πτοεί. Θα κάνουμε την προσπάθεια μας και ελπίζουμε το χαρμάνι των ιδεών και των λέξεων να συνεγείρει την ψυχή, την καρδιά και το μυαλό σας. Εξάλλου όλοι οι γραφιάδες, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, από αυτή την κρυφή ματαιοδοξία τρέφονται. Να μπορούν να συγκινήσουν έστω και μια ανθρώπινη ψυχή. Να κινητοποιήσουν έστω και ένα ανθρώπινο μυαλό, να κάνουν μια ανθρώπινη καρδιά να χτυπήσει δυνατότερα.

Είμαι ο Λουκάς Αναγνωστόπουλος και από την πλευρά μου θα προσπαθήσω οι ατάκτως ερριμμένες σκέψεις μου να σχηματοποιούνται σε λέξεις που να αποκτούν νόημα για σας και για τον χρόνο που θα αφιερώσετε. Καλώς ήλθατε στο στέκι μας. Ελπίζω να περάσετε όμορφα.

Τα σέβη μου.

Λουκάς Αναγνωστόπουλος

About Λουκάς Αναγνωστόπουλος

Μου αρέσει η γραφή και η έννοια της παρέας. Οι στιγμές που μοιράζεσαι, οι λέξεις που γίνονται ιδέες και αισθήματα. Οι άτακτες ερριμμένες σκέψεις μου  μετατρέπονται σε λέξεις με την ελπίδα ότι ιδέες που μοιράζονται δεν πεθαίνουν ποτέ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει