Αγάπη; Τι είναι αυτό;

Εξήγησε μου το λίγο. Πριν από εσένα το χάος. Σε εσένα βρήκα το άλλο μου μισό. Είσαι η δύναμη μου.Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα. Πως ζούσα απορώ πριν από εσένα.. Να συνεχίσω τα σιριοπαστά ή έχουμε κολλήσει αρκετά; Μη πλακώσουν και οι μύγες αμαρτία είναι. Ως κατάλαβες λοιπόν τα κάτωθι γραφόμενα θα είναι κομματάκι βγαλμένα από τη λογική και όχι από συναίσθημα τι είναι συναίσθημα είπαμε; καθότι του λόγου μου ακόμα δεν έχω καταλάβει πως μια τρόμπα (βλέπε καρδιά) ευθύνεται για τον ντουβρουτζά που τραβάς κάθε φορά που νομίζεις, πρόσεξε, νομίζεις πως ερωτεύεσαι. Να σε κρυολούσω; το θες; Ουδεμία λοιπόν σχέση έχει το συγκεκριμένο όργανο με την διαδικασία του εγκεφάλου σου.

Από κει ξεκινούν όλα; Τι; σε χάλασα; Ε,για σκέψου λίγο τη διαδικασία; Με τα ματάκια σου δεν βλέπεις τον-την υποψήφια-ιο; Σκέψεις δεκάδες δεν σε κατακλύζουν; Όνειρα, σχέδια; Η καρδούλα τι σου φταίει να την ευχαριστείς ή να την κατηγορίες ανάλογα την έκβαση της σχέσης σου; Θες κι ‘άλλο; Δηλαδή εσύ ήσουν σε κωματώδη κατάσταση πριν γνωρίσεις τον έρωτα σου; Δεν ζούσες; Δεν λειτουργούσες. Μισαδάκι ήσουν λες και ολοκληρώθηκες.Να σου θυμίσω μήπως τις κατάρες που ρίχνεις στον χωρισμό και ποσά μπινελίκια ρίχνεις στο άλλο “μισό ” όταν αναθεματίζεις την ώρα και τη στιγμή που βρέθηκε στο δρόμο σου; Καλά ξέρω με βρίζεις τώρα. Με θεωρείς κακιά, ωμή και ξινή. Ίσως και να είμαι.

Το θέμα μας όμως είσαι εσύ. Εγώ με την λογική πάω και μέχρι τώρα να σου πω δάκρυ δεν έχω ρίξει, κάνω και οικονομία και καλό στο οικοσύστημα μη κάνοντας ζημιά με τόσα μυξομάντηλα. Κάνε λοιπόν τη χάρη στον εαυτό σου και δες το διαφορετικά λίγο,γιατί στο τέλος περνιέσαι για ένα αδύναμο, άβουλο και αν μη τι άλλο αλλοπρόσαλλο πλάσμα. Ούτε μίσος άνθρωπος ήσουν πριν. Ούτε περίμενε να έρθει κάποιος για να σου δώσει δύναμη, ούτε αγάπη υπάρχει. Όλα ξεκινούν και τελειώνουν στο μυαλό. Όλα! Βάλτο να δουλέψει και λίγο ναι;

Ιωάννα Νικολαντονάκη

About Ιωάννα Νικολαντωνάκη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει