19 Μαρτίου 2018
Share

H τελειότητα περισσεύει, όταν είσαι ο ιδανικός μου

Οι άνθρωποι πάντα, θα έχουν στο μυαλό τους μια «ιδανική» εικόνα για τον εαυτό τους. Αυτή προσπαθούν να την χτίσουν και να της προσθέτουν κάτι κάθε στιγμή που θα την κάνει πιο ξεχωριστή. Με σκοπό αυτή να ικανοποιεί τους ίδιους και σε δεύτερο ρόλο τους γύρω τους. Και σίγουρα αν το καλοσκεφτείς αυτή είναι η επιθυμητή ακολουθία, που θα σε κάνει έναν ολοκληρωμένο άνθρωπο. Έτσι ο καθένας δρα, με αυτόν τον τρόπο ή ίσως οι περισσότεροι. Μα όταν ξεπεράσεις το ζητούμενο της προσωπικής σου επάρκειας, θα κοιτάξεις γύρω σου τους άλλους και θα ψάξεις τι ζητάς από αυτούς για να τους έχεις δίπλα σου. Όσον αφορά λοιπόν τον ερωτικό σύντροφο σου, τα ζητούμενα γίνονται λίγο πιο ευαίσθητα.

Κάθε άνθρωπος ζητά σίγουρα διαφορετικά στοιχεία για την επιλογή του έτερου του ήμισυ. Έτσι κι εγώ αγαπημένε μου, σήμερα θέλω να σου ανοίξω την καρδιά μου και να εξομολογηθώ τι ζητάω από σένα. Φυσικά δεν μπορώ και δεν θέλω να έχω απαιτήσεις (δεν τις συμπάθησα ποτέ τις τελευταίες). Το μόνο λοιπόν που θα σου πω είναι το τι θα σε κάνει να λάμψεις στα μάτια μου.

Δεν με νοιάζει να είσαι εκείνος που θα χειροκροτείται από τους γύρω του, μένοντας στην εικόνα σου. Θέλω να είσαι αυτός που το χαμόγελο του, θα κάνει την καρδιά μου να βροντοχτυπά.

Θέλω να είσαι ο μοναδικός μου, που θα τον θαυμάζω και θα γεμίζει την καρδιά μου περηφάνια. Όχι για εκείνον που θα βλέπουν σαν εικόνα οι άλλοι, μα αυτόν που θα κρύβεται πίσω από αυτά τα όμορφα μάτια.

Θέλω να σε αποκαλώ άντρα μου, χωρίς να με αφορά ο γάμος και οι εκκλησίες. Αυτός που θα με κάνει να νιώθω ασφάλεια και προστασία στο πλευρό του. Που δεν θα φοβάμαι κανέναν δίπλα του και εγώ θα γίνομαι βράχος για εκείνον προστατεύοντας τον από όλους κι από όλα.

Θέλω να βλέπω σε σένα την ευαισθησία και την δύναμη ταυτοχρόνως, που θα με κάνουν να επιθυμώ τα παιδιά μου να έχουν εσένα για πατέρα. Αυτή την ασφάλεια που δεν θα σχετίζεται με το αν θα έχουμε λεφτά αλλά εκείνη  που θα μου δίνεται από την αγάπη που έχεις μέσα σου.

Θέλω να είσαι εκείνος που θα κάνει την καρδιά μου να λιώνει  κάθε φορά που θα ξυπνάω και θα κοιμάμαι δίπλα του.

Αυτός αγάπη μου, που θα γεμίζει τις στιγμές με φως. Δεν θέλω την τέλεια εικόνα σου, επιθυμώ εσένα με τις πληγές και τα πάθη σου, που θα τα αγκαλιάσω και θα τα μοιραστώ μαζί σου. Μόνο χαμογέλα μου και υποσχέσου μου πως αυτό θα κάνουμε σε κάθε χαρά ή αναποδιά.     

Χριστίνα Ρογκάκου

About Χριστινα Ρογκακου

"Καταγόμενη από την Μάνη θεωρητικά θα έπρεπε να έχω ένα δυναμικό χαρακτήρα, κάτι όμως που πάντα έρχεται σε σύγκρουση με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου μου “Καρκίνου”. Αθεράπευτα ρομαντική και ονειροπόλα!! Με μια ροπή προς τα ρίσκα και φανατική ακόλουθος της τάσης για την απόκτηση του άπιαστου. Πάντα λάτρευα το να γράφω μιας και με αυτόν τον τρόπο μπορούσα να εκφράσω πάντα τις σκέψεις μου πολύ καλύτερα από το να χρησιμοποιώ τα λόγια! Ερωτευμένη με την ζωή και ανοιχτή στο ότι μπορεί αυτή να μου δώσει."

Μπορεί επίσης να σας αρέσει