Αγαπημένοι μου φίλοι στο Facebook..

Αγαπημένοι  μου φίλοι στο facebook,

δεν αγωνιώ διαρκώς για συντρόφους, δεν είμαι απελπισμένη για σχέση. Αν ήθελα σύντροφο, πιστέψτε με, μπορώ να βρω ανά πάσα ώρα. Δεν πατάω like επειδή προσπαθώ να σε πείσω να μου μιλήσεις, πατάω like όταν μία ανάρτηση μου αρέσει πραγματικά και μου είναι αρεστό το περιεχόμενό της.  Μη νομίζεις πως θα σε ερωτευτώ παράφορα επειδή μου έχεις πατήσει like κάποιες φορές, σε εκτιμώ όμως ως άνθρωπο.

Καλοί μου φίλοι, εσείς που την ‘’πέφτετε’’ διαρκώς σε άτομα που δε δίνουν το δικαίωμα, μπορείτε να το κάνετε με μεγαλύτερη λεπτότητα και ευγένεια. Το χυδαίο πέσιμο με βωμολοχίες σε άτομα που δεν έχετε δει ποτέ ξανά στη ζωή σας, πόσο ωραίο πιστεύετε πως φαίνεται στη γυναίκα που γίνεται αποδέκτης του φλερτ;

Δεν ψάχνουμε όλες συντρόφους μέσα στο face book, όταν δεν αναρτούμε τα στοιχεία της προσωπικής μας ζωής το πράττουμε επειδή επιθυμούμε να προστατεύσουμε την προσωπικότητα και τη ζωή μας και όχι για να απολογούμαστε διαρκώς για τη ζωή μας.

Λίγη λεπτότητα και ευγένεια δεν έβλαψε ποτέ κανένα, να το θυμάστε αυτό όταν βρίσκετε μέσα σε οποιοδήποτε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Μαρία Σκαμπαρδώνη

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *