Δηλώνω ερωτευμένη μαζί σου!

Δηλώνω ερωτευμένη μαζί σου.

Και είναι κάποια πράγματα που έχω να σου πω και δεν μπορώ.

Σε σκέφτομαι όλη την ώρα. Κάνεις την καρδιά μου να χτυπάει πιο γρήγορα, κοκκινίζω, το στομάχι μου δένεται κόμπος. Και όταν επιτέλους σε βλέπω μετά από λίγες μέρες, που μου φαίνονται αιώνας, δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου από πάνω σου.

Το λατρεύω όταν σε πιάνω να με κοιτάς και τότε στρέφεις το βλέμμα σου αλλού και κοκκινίζουμε και οι δύο. Ανυπομονώ για την στιγμή που θα με κοιτάξεις ή θα μου μιλήσεις.

Θα μπορούσα να μιλάω για ώρες, για τα πράγματα που με έκαναν να σε ερωτευτώ. Είσαι πρότυπο για εμένα. Ερωτεύτηκα τον τρόπο με τον οποίο μιλάς για πράγματα που αγαπάς…

Το γέλιο σου. Το χαμόγελό σου. Να σε κάνω να χαμογελάς ή να ακούω το γέλιο σου.

Τι άλλο; Τα μάτια σου. Αυτά τα καστανά ματιά, φαινομενικά τόσο ακίνδυνα, όμως εμένα με κατέστρεψαν. Ξέρεις είναι φορές που νοιώθω την ματιά σου να μου καίει το δέρμα, ακόμα κι αν δε σε βλέπω. Ή όταν σε κοιτάω κατάματα, νομίζω πως αν με αφήσεις να σε κοιτάω για αρκετή ώρα, θα μπορέσω να δω κατευθείαν στην ψυχή σου. Να μάθω όλα τα μυστικά σου και τους πιο μύχιους φόβους σου.

Τέλος, η φωνή σου. Θεέ μου, η φωνή σου. Μου έχει στοιχειώσει τα όνειρα! Βαθιά, απαλή αλλά δυνατή. Μίλα μου. Αυτό είναι παράδεισος για εμένα. Μίλα μου, για τα όνειρα σου, για εσένα.

Νοιώθω πράγματα για εσένα, μπορείς να το καταλάβεις; Σε σκέφτομαι, και με κάνεις να αισθάνομαι περίεργα με έναν τρόπο που δεν έχω ερωτευτεί ξανά.

Angel

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *