19 Αυγούστου 2018
Share

Κι άσε τους κομπλεξικούς να λένε

Σου στέρησαν τόσες στιγμές από τη ζωή και την καθημερινότητα σου. Σου έκοψαν τα φτερά σου. Σε αποπροσανατόλισαν από τους στόχους, τα θέλω ,τα όνειρα σου. Σε επηρέασαν τόσο που έφτασες σε σημείο να αμφισβητήσεις την ευγένεια της ψυχής σού, το ήθος και την καλοσύνη σου. Όλα αυτά όμως που περιέχει αυτό το τρομακτικό Γιατί έχει πολλά διότι.

Διότι : Εσύ τους άφησες χώρο,δικαίωμα και τους όπλισες με θράσος να σε επί κρίνουν, να σε μαστιγώσουν να σε πικράνουν. Η κατάσταση που βίωνες σε έκανε ανήμπορο να αντιδράσεις και να βρουν την ευκαιρία όλα αυτά τα θρασύδειλα ανθρωπάκια να σε υποβιβάζουν. ΤΏΡΑ όμως που στα θήκες γερά στα πόδια σού, που όλα αυτά τελικά σου έδωσαν ένα γερό και υπέροχο μάθημα, και βρήκες μέσα σου τις απαντήσεις σου και ξέρεις ποιος είσαι και και σε λάτρεψες επιτέλους τους έδωσες την θέση που τους πρέπει. Ξέχασες καν πως υπάρχουν, τους διέγραψες. Εσύ έμαθες πλέον πολλά πάρα πολλά και σπουδαία και εκείνους τους θεωρείς το απόλυτο μηδενικό, το τίποτα. Ε

σύ είσαι σπουδαίος ,σημαντικός και πολύτιμος που συνεχίζεις την διαδρομή σου προς το φως απαλλαγμένος πλέον από κάθε λογής επιρροές ,αρνητικά και γεμάτα χολή και κακία σχόλια και κόμπλεξ… Έχεις κάνει μότο σου:

“Έτσι είμαι και σε όποιον αρέσω οι υπόλοιποι στο καλό και μην μου γράφετε απλά δεν σας χρειάζομαι ”

 

Ευφροσύνη Αναστασοπούλου

About Guest Μεταξύ μας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει