31 Δεκεμβρίου 2018
Share

Εσύ που τρέμεις και φοβάσαι..

Εσύ που τρέμεις και φοβάσαι και την σκιά σου, έχεις σκεφτεί να κοιτάξεις τον φόβο σου μέσα στα μάτια; Να δεις ποιος είναι αυτός πραγματικά και γιατί δεν σε αφήνει να ζήσεις ελεύθερος; Ξέρεις πολλές φορές στην ζωή του ο κάθε άνθρωπος είναι πολύ ευκολότερο να κρυφτεί πίσω από «κάτι», ονομάζοντας το κάθε φορά όπως θέλει ο ίδιος αντί να κοιτάξει την ζωή του κατά πρόσωπο. Εκεί μένει «ασφαλής» στο κουβούκλιο του χωρίς να παίρνει ρίσκα και να τολμά από το πιο απλό μέχρι το πιο δύσκολο..

Όμως τι νόημα έχει όλο αυτό έχεις αναρωτηθεί ποτέ; Έχεις σκεφτεί τι μπορεί να χάνεις κρύβοντας κάθε συναίσθημα και ανάγκη μέσα σε ένα απρόσιτο προσωπείο; Πάντα χαιρόμουν στην ζωή μου τους ανθρώπους που δεν δειλιάζουν, αν και πολλές φορές γνωρίζουν πως το διάβημα, το οποίο πράττουν μικρό ή μεγάλο μπορεί να αποτύχει. Θέλουν το ρίσκο στην ζωή τους και δεν αρκούνται στην σιγουριά της μετριότητας! Ξέρουν πώς να είναι «ζωντανοί» με όλη την σημασία της έννοιας και όχι «νεκροί». Τολμούν, ερωτεύονται, παλεύουν αδιαφορώντας για το οποιοδήποτε αρνητικό αντίτιμο. Αυτούς τους ανθρώπους τους θαυμάζω..!! Αυτούς τους ονειροπόλους, τους μάγκες που κάνουν το πέρασμα από αυτόν τον κόσμο με το κεφάλι ψηλά και γουστάρουν αυτήν την επιλογή τους!

Εσύ όμως έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί δεν μπορείς να νοιώσεις; Κατανοείς πως εξαλείφοντας κάθε συναίσθημα μετατρέπεις τον εαυτό σου σε έναν «νεκρό» άνθρωπο; Ξέρεις πάντα θα είμαι περήφανη για μένα και τόσους άλλους που στηρίζουν τα θέλω τους και τις επιθυμίες τους με τόση μαγκιά που εσύ ποτέ δεν θα αποκτήσεις. Μπορεί να χλευάζεις αυτούς τους «αδύναμους», αλλά έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν μπορείς να γίνεις σαν αυτούς;

Η νίκη φίλε μου είναι στο να πέφτεις και να ξανασηκώνεσαι… Στο να λες θα προσπαθήσω και όπου με βγάλει… Να αντιλαμβάνεσαι την ευτυχία που μπορεί να σου προσφέρει η προσπάθεια για το άπιαστο!!     

 

About Guest Μεταξύ μας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει